Home Vesti Branka Petrić i Bekim Fehmiju voleli su se skoro pola veka, ali...

Branka Petrić i Bekim Fehmiju voleli su se skoro pola veka, ali je jedan metak promenio sve

10179
0

Njihova ljubav bila je nešto posebno

Proslavljena glumica Branka Petrić i njen suprug Bekim Fehmiju živeli su u pravoj idili. Bili su u braku skoro pet decenija.

Ipak, jedan pucanj iz pištolja je sve promenio. Bekim je presudio sebi 2010. godine kada se ubio u porodičnom stanu u Beogradu.

Kad sam taksisti dao ulicu i broj, rekao je: U bre što mrzim tu adresu, pa tu živi onaj Šiptar. To mi je otac!

– Tih posednjih dana Bekim je bio isti i ništa nije nagoveštavalo da je tragedija na pomolu. Dan ranije igrala sam predstavu “Tako je moralo biti” u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja. Kakve li ironije! – dodala je Branka.

 

Stravičan detalj zatekao ju je kada se vratila od frizera nakon što ga je dozivala po celom stanu.

– Na kraju sam ušla u radnu sobu u kojoj je kućna biblioteka i računar. Bekim je ležao na otomanu boje višnje sasvim prekriven belim čaršavom. “Ma vidi kakva mi je frizura”, govorila sam dok sam prilazila ležaju, čekajući kao i uvek njegov komentar, ali odgovora nije bilo. Čak sam ga u čudu pitala zašto je tu legao i još se pokrio po glavi. Na stočić pokraj računara stavio je ličnu kartu, oružni list i oproštajno pismo naslovljeno na mene, sinove i njegovu braću. Mislim da se pokrio čaršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti. O svemu je vodio računa – ispričala je Branka jednom prilikom opisujući kakav je čovek Bekim bio i u tom najtežem trenutku.

(dnevno.rs, Twitter, youtube printscreen)

PRETHODNA VESTJesmo li uvek bili braća: Mnogi se kunu u “braću Ruse”, ali pogledajte da li su nam baš uvek kroz istoriju bili prijatelji
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 18. JUN 2019. GODINE: Strelčevi zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom, Blizanci važno je da se psihološki rasteretite suvišnih briga