Home Vesti Cela Juga je gledala u njenu mokru majicu: Bila je najlepša u...

Cela Juga je gledala u njenu mokru majicu: Bila je najlepša u bivšoj SFRJ, dva puta se udavala, a u šestoj deceniji izgleda ko boginja

4182
0

Ana Sasso, prelepa Splićanka, 1982. godine ponela je titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta, je ušla među 15 najlepših

Radila je kao manekenka širom sveta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvežavajuće piće. I tri decenije kasnije, mnogi se sećaju čuvene scene kada Ana skakuće.

U sceni koja je šokirala mnoge, Ana je skakala u vodi, a na sebi je imala samo majicu koja se providila. Nakon ove reklame, dobijala je brojne ponude, a jednu filmsku je čak i odbila, jer su joj tražili da opet pokaže grudi.

Ana se dva puta udavala, bila je u vezi sa jednim splitskim lekarom, ali je ostala poznata po brojnim nesrećnim vezama. Naime, kada je postala i zvanično najlepša, Ana je stekla ogromnu popularnost.

“Kazanova” srpskog glumišta, duhovit i sa jednom tajnom: Mihajlo Bata Paskaljević ženio se čak 7 puta, a žene su ga obožavale

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

 

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala.

Ana se besprekornom linijom može pohvaliti i danas. Kako bi održala formu, bivša misica redovito vežba.

PRETHODNA VESTDrastične posledice NATO bombardovanja: “Za manifestaciju maligne bolesti krvi treba oko osam godina, a za solidne tumore od 14 do 18 godina”
NAREDNA VESTNe bodem jastuk, bodem svog suđenika! U srce, u oči! Bizarne vradžbine koje su žene radile da zadrže muškarca