Home Vesti (FOTO) Ljubio je golu Draganu Mrkić, delio krevet sa Snežanom Savić i...

(FOTO) Ljubio je golu Draganu Mrkić, delio krevet sa Snežanom Savić i valjao se po pesku sa Mirom Furlan: Zanosnom Francuzu Srpkinja je došla glave, a evo kako sada izgleda

19824
0

Našoj publici poznat je po ulogama u filmovima “Vrhovi zelengore”, “Opasni trag”, “Iskušavanje davola”, kao i u seriji “Bolji život”, ali može se reći da ga svi i te kako pamte po ulozi francuskog nudiste u filmu “Lepota poroka”

Mnogi muškarci širom bivše Jugoslavije bili su ljubomorni, a mnoge devojke maštale o ovom zanosnom Francuzu. Njegovo ime je Alen Nuri i verovatno vam ništa ne znači, ali ako vas podsetimo na vrele scene seksa sa Draganom Mrkić, Snežanom Savić i Mirom Furlan odmah će vam biti jasno o kome se radi.

Pamtite je kao služavku u Maratoncima: Prevarili je za čuvenu scenu u kadi, iz filma izbačena još jedna golotonja, a evo kako izgleda u 80. godini

Alen Nuri je rodenu Parizu 4. novembra 1945. godine. Nastupao je u brojnim jugoslovenskim i srpskim filmovima i serijama, a na filmskom platnu debitovao je 1967. godine, u filmu “Veliki Mon”.

Našoj publici poznat je po ulogama u filmovima “Vrhovi zelengore”, “Opasni trag”, “Iskušavanje davola”, kao i u seriji “Bolji život”, ali može se reći da ga svi i te kako pamte po ulozi francuskog nudiste u filmu “Lepota poroka”.

Podsetimo, u ovoj erotskoj komediji, Nuri se pojavljuje u nekoliko kadrova potpuno nag zajedno sa Ines Kotman, da bi na kraju namamili Miru Furlan u “grupnu akciju”.

Naša proslavljena glumica Mira Banjac podsetila se saradnje sa Alenom Nurijem, koji je igrao stranog turistu i koji je sa Ines Kotoman i Mirom Furlan snimio prvu scenu grupnog seksa u jugoslovenskoj kinematografiji.

(VIDEO) E rođaci! Svi znate naduvanu babu iz filma Rane, ali ne znate da je to majka našeg poznatog glumca

“Alen Nuri je ostao naš prijatelj do dana današnjeg. Oženio se jednom ženom iz Kovacice, stalno je tu… Ja sam imala direktne susrete sa njim kao sa golim covekom. Nisam imala nikakav zazor prema tome. Verovatno je to bila Žikina zasluga, da te prevede, da te negde osugura od toga da imaš taj neki zazor. Bila sam oslobođena”, rekla je svojevremeno Mira Banjac.

Alen Nuri sada ima 74 godine, ali sudeći po poslednjoj dostupnoj fotografiji i dalje nije za bacanje.

PRETHODNA VESTNajstarija kuća u Srbiji: Čatmara od blata odoleva već 133 godina, a i dalje oduzima dah
NAREDNA VEST(VIDEO) Da se ne zaboravi Martovski pogrom na Kosovu: Glavni organizatori ostali nekažnjeni, uzroci neistraženi, žrtve i posledice se i dan danas ignorišu