Home Vesti (FOTO) Odrekla se dece preko novina: Slobodanka javno poručila ćerki i sinu...

(FOTO) Odrekla se dece preko novina: Slobodanka javno poručila ćerki i sinu – “Imate nalog da se iselite iz mog domaćinstva!”

3347
0

Slobodanka Jovanović iz sela Smoljinac odlučila je da se preko medija odrekne svoje dece

Ova žena je lupila šakom o sto i u novinama objavila izjavu od koje će se deca šokirati. Slobodanka Jovanović iz sela Smoljinac odlučila je da se preko medija odrekne svoje dece.

Hit oglas devojke sa sela koja traži muža: “Prednost za one što znaju da voze traktor i barataju mašinama, dečkići koji briju noge i međunožje STOP!”

Surovo, rekli biste. Šta stoji iza cele ove priče ne znamo, jer Slobodanka razloge nije do detalja opisala. No, iz navedenog, može se zaključiti da su se deca baš ogrešila…

Odrekla se dece preko novina: Slobodanka javno poručila ćerki i sinu – “Imate nalog da se iselite iz mog domaćinstva!”

Sada je jasno i glasno stavila do znanja da Jovica i Nena više nisu njena deca i da više nemaju šta da traže na njenom imanju.

“Belka nas je zavila u crno”: Hit priča iz okoline Aranđelovca – koza ušla u kuću i pojela sa stola 20.000 evra

“Izjavljujem da se odričem svoga sina Jovanović (Dragoslav) Jovice iz Smoljinca i svoje ćerke Jovanović (Dragoslav) Nene iz Požarevca zbog neprimerenog, bezobzirnog i uvredljivog ponašanja prema meni, uništavanja i otuđenja moje imovine, sa nalogom da se isele iz mog domaćinstva u Smoljincu.”

(Izvor: Informer)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 2. JANUAR 2019. GODINE: Blizanci delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, Rakovi izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove
NAREDNA VESTNekad “Marakana”, danas “Rajko Mitić”: Najveći fudbalski stadion u Srbiji – mesto nezaboravnih istorijskih fudbalskih mečeva!