Home Vesti (FOTO) On je poseban vozač GSP-a: Kada ga putnici vide potpuno im...

(FOTO) On je poseban vozač GSP-a: Kada ga putnici vide potpuno im je jasno zašto

1685
0
(FOTO) On je poseban vozač GSP-a: Kada ga putnici vide potpuno im je jasno zašto

Zoran Jovanović pomalo odstupa od stereotipa kakav se u Srbiji decenijama gaji kada se pomisli na vozače GSP-a

On ima dugačku bradu, tetovirane ruke, prstenje i crvene starke.

Osim za volanom GSP autobusa na liniji 31, možete ga naći i na vrlo aktivnom i posećenom Instagram nalogu. Zoran Jovanović, kako kaže, “živi sasvim obično”, trudeći se da ispuni dane stvarima koje voli.

– Zoran Jovanović je jedan ozbiljan čovek koji ima 37 godina. Kad ne vozim bus, uglavnom vozim bajs i fotkam. Volim i da pišem. Ne tvrdim da to radim dobro, ali sve dok zabavlja moje prijatelje, meni je OK. U stalnoj sam potrazi za novim štekovima za dobru fotku, kao i novim lokalima u kojima se može popiti dobar čaj ili čuti live jazz – kaže Zoran za portal “Oseti Srbiju”.

Tokom rada Zoran se suočava sa različitim reakcijama onih koji uđu u njegov bus i vide ga. Ovaj mladić za sebe kaže da je “samo vozač sa bradom”, ali i da ispada da je to egzotika u Beogradu.

“Zatvaraj prozor, ubi nas promaja”, “Majstore, zadnja kapija”, “Alo kume, pa gde si ti?”: Svi primeri putnika beogradskih autobusa, a sigurno ćete se i vi pronaći

– Ljude uglavnom stimuliše na priču. I uopšte taj prvi kontakt očima ili komentar uvek je pozitivan, što je meni lično vrlo bitno. Često mi taj neki sitan detalj ili običan razgovor koji je počeo zbog toga što sam nestereotipan odrede čitav dan. Ne volim ljude koji mrače, pa mi je ta neverbalna ili verbalna razmena pozitivne energije super. I zamisli, sve zbog brade… – ističe Jovanović.

(Instagram, Pixabay)

PRETHODNA VEST(VIDEO) SEME IZ KOJEG SAM PONIKAO: Beogradski sindikat peva o Kosovu i NAJEŽIĆETE SE kad je čujete
NAREDNA VEST(VIDEO) Palma napravio lapsus, pa izvadio kesicu sa pilećim nogicama: Ovo ne jedemo u Srbiji, a to je Vučić prodao Kinezima