Home Vesti (VIDEO) Palma napravio lapsus, pa izvadio kesicu sa pilećim nogicama: Ovo ne...

(VIDEO) Palma napravio lapsus, pa izvadio kesicu sa pilećim nogicama: Ovo ne jedemo u Srbiji, a to je Vučić prodao Kinezima

3342
0
Dragan Marković Palma

Palma objasnio kako smo Kini prodali nogice od pileta

Javnost u govorima Dragana Markovića Palme često prepoznaje gafove, lapsuse i slične nepredviđene momente, pa je tako bilo i na izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije u Sava centru.

Predsednik stranke i Skupštine grada Jagodine tako je ponovo briljirao u dva navrata.

Prvo je nasmejao sve prisutne u sali kada je slučajno permutovao ime predsednika Srbije, te umesto Aleksandra Vučića prozvao svog bliskog prijatelja i saveznika Ivicu Dačića.
– U poslednje vreme kada čujete predsednika Srbije da daje izveštaje o radu ljudi, a jave se neki, neću ih nazvati nekim ružnim imenom, i to kritikuju. E sada, razlika između njih i današnje vlasti i čoveka koji vodi državu Ivica Dačić, odnosno pardon, Aleksandar Vučić … oprostite mi predsedniče, lapsus, non stop sam sa Dačićem, pa Dačić, Dačić, Dačić… – izjavio je Palma, što je naišlo na smeh u sali i gromki aplauz.

Hitno zaustavite zapošljavanje švalerki: Nezadovoljni članovi SNS iz Vranja otkrili ogromnu blamažu!

Međutim, ovo je samo bila uvertira za ono što sledi – kesicu punu pilećih nogica kao ilustraciju uspešne Vučićeve posete Kini.
“Kada je Vučić bio u Kini, sastao se pet puta s predsednikom Kine i dogovorio da mnogo toga izvozimo. Ja pozovem ambasadora Kine i kažem imamo dve klanice koji prerađuju pileće meso i on kaže može i to da se proda u Kini, i to je Aleksandar Vučić prodao, nogice od pileta koje mi ovde ni ne prodajemo”, rekao je Marković držeći noge od pileta.

(Izvor: Tanjug, Telegraf.rs, foto: Screenshot Youtube)

PRETHODNA VEST(FOTO) On je poseban vozač GSP-a: Kada ga putnici vide potpuno im je jasno zašto
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Vodolije stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu, Jarčevi pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama