Home Vesti (FOTO) Skandalozno obaveštenje na vratima požarevačke firme: ,,Ko ode u WC mimo...

(FOTO) Skandalozno obaveštenje na vratima požarevačke firme: ,,Ko ode u WC mimo pauze, biće najstrožije kažnjen”

1177
0

Odluka poslodavca iz Požarevca naišla je na negodovanje srpske javnosti

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija odluke, za sada nepoznatog poslodavca iz Požarevca, o pravu upotrebe WC-a u toku radnog vremena. Odluka je u najmanju ruku skandalozna, iako se još nije poznata njena pozadina. Ovom uredbom se, verovali ili ne, radnicima strogo zabranjuje odlazak u WC, odnosno korišćenje toaleta. Makar, mimo pauza.

Skandal zbog fotografija polugolih devojaka: U Čačku proveraju šta to rade direktori na Tviteru

Međutim, zaposlenima se dozvoljava odlazak u WC u slučajevima krajnje nužde. Ovde je nejasno šta označava “krajnja nužda” i ko će procenjivati od slučaja do slučaja da li je zaista neko imao stvarnu potrebu da posegne za toaletom? Šta ukoliko je u pitanju privremeni nazeb ili je, narodski rečeno, neko sedeo na ‘ladnom betonu, te se prehladio prilikom dolaska na posao? Ko procenjuje da li je neko imao običnu nuždu i krajnju nuždu, i da li to znači da bi svaki zaposleni morao u slučaju “redovne” nužde da trpi sve vreme u sebi i da čeka pauzu?

Da li bi iko hteo da prihvati ovakvo ,,hitlerovsko” naređenje?

(Facebook, srbijadanas.com, Pixabay)

 

PRETHODNA VEST(VIDEO) Ovome se smeje cela Srbija: Palma u Egiptu dočekan kao Tito, večera u pustinji, a uz zvuke “Bože pravde” uzjahao kamilu
NAREDNA VESTPogrešno su vas učili da je on bio izdajnik: Saznajte šta je Vuk Branković radio pre Kosovske bitke