Home Vesti Skandal zbog fotografija polugolih devojaka: U Čačku proveraju šta to rade direktori...

Skandal zbog fotografija polugolih devojaka: U Čačku proveraju šta to rade direktori na Tviteru

2466
0
Skandal zbog fotografija polugolih devojaka: U Čačku proveraju šta to rade direktori na Tviteru
Skandal zbog fotografija polugolih devojaka: U Čačku proveraju šta to rade direktori na Tviteru

Prosvetna inspekcija i policija moraće da utvrdi da li je direktoru Doma učenika hakovan profil ili nije

Pre nekoliko dana u dnevnim novinama objavljen je post sa Tviter naloga. Na tom nalogu bio je direktor čačanskog Doma učenika Zoran Lekića, na kome su fotografije polugolih devojaka sa lascivnim komentarima.

Lekić je prvo izjavio novinarima da mu je Tviter profil hakovan, ali je potom rekao da se radi o objavama iz 2017. godine, u vreme dok još nije bio direktor Doma učenika.

Hitno zaustavite zapošljavanje švalerki: Nezadovoljni članovi SNS iz Vranja otkrili ogromnu blamažu!

Gradonačelnik Todorović je rekao novinarima da, “ako su istiniti navodi koji su plasirani da je na svom Tviter profilu uradio to što mu se pripisuje, ja više nemam dilemu: to je skandal! Neko ko radi u prosvetnoj ustanovi, u Domu učenika srednjih škola, gde borave mladi u razvoju, u pubertetu, neko ko je u sistemu prosvete, otac četvoro dece, za mene je to neshvatljivo i neprihvatljivo”, rekao je on.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kaže da bi direktor Doma učenika srednjih škola u Čačku Zoran Lekić trebalo da podnese ostavku zbog objavljivanja fotografija polugolih devojaka na svom Tviter nalogu.

Gradonačelnik Čačka, koji je funkcioner Sprske napredne stranke, je dodao da očekuje da se “uključe” prosvetna inspekcija i da policija utvrdi da li je direktoru “hakovan profil” ili nije.

A ako nije “hakovan”, “ostavka je najmanje što neko treba da učini, u ovom slučaju to je direktor učenika”, rekao je gradonačelnik Todorović.

Hit oglas devojke sa sela koja traži muža: Prednost za one što znaju da voze traktor i barataju mašinama, dečkići koji briju noge i međunožje STOP!

Predsednik Skupštine Čačka Igor Trifunović, iz Srpske napredne stranke, izjavio je ranije novinarima da ne vidi ništa sporno u objavama direktora i da “svi imaju različite sklonosti i da bi trebalo da se ceni rad i njegovo dosadašnje zalaganje”.

– Mislim da smo na društvenim mrežama preplavljeni raznoraznim sadržajima i ne znam da li to treba da bude čin da neko podnese ostavku. Mediji i društvene mreže duboko su zadrle u privatan život svih nas i da se pomno prati svaki korak, svaka objava. Stvar je u tumačenju kako neko nešto protumači, svi imamo različite sklonosti , mislim da treba da se ceni rad i zalaganje – rekao je Trifunović.

(youtube printscreen)

PRETHODNA VESTPratite navike genija: Da li znate kako je Nikola Tesla trenirao mozak?
NAREDNA VEST(VIDEO) Pre 15 godina preminuo je veliki Čkalja: Ovo su najupečatljivije uloge po kojima ćemo ga pamtiti