Home Vesti HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi nepravedno kritikujete voljenu osobu, Vage...

HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi nepravedno kritikujete voljenu osobu, Vage imate utisak da neko s namerom umanjuje vaš poslovni uspeh

1219
0

Strelčevi nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti

Ovan
Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili emotivno nerazumevanje, voljena osoba nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

Bik
Ljubav: Postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume pri proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu.
Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji savet. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Blizanci
Ljubav: Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte novi trenutak.
Posao: Delujete zahtevno. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku.
Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav: Veliki izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju. Preterujete u svojoj sumnjičavosti i merama predostrožnosti.
Posao: Iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnim pregovorima, pokušavate da osmislite efikasnije rešenje.
Zdravlje: Izbegavajte psihološki pritisak i naporne situacije.

Lav
Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri.
Posao: Neko Vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji ili da su različite prednosti na Vašoj strani.
Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav: Stvari koje ne odobrava Vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebno Vam je mudro rasuđivanje.
Posao: Ne budite nametljivi pred osobom koja testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje suviše radoznalo.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Vaga
Ljubav: Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Potrudite se da pomerite subjektivne granice pri prilagođavanju.
Posao: Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju, imate utisak da neko s namerom umanjuje Vaš poslovni uspeh.
Zdravlje: Sačuvajte dobru volju i poboljšajte svoju kondiciju.

Škorpion
Ljubav: Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo, kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće.
Posao: Nalazite u prilici da ostvarite nove poslovne kontakte i da priširite svoje saznajne vidike. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu.
Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Strelac
Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao: Očekujete pozitivne odgovore. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Jarac
Ljubav: Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti.
Posao: Postoji granica u poslovnoj toleranciji. Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji.
Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju.

Vodolija
Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam.
Posao: Neko uporno pokušava da Vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom.
Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Ribe
Ljubav: Vaš ponos sve česće izbija na površinu, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu.
Posao: Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNova sramota predstavnice Ministarstva za rad na temu poslodavca i trudnica: Voditeljka me je isprovocirala svojim skandaloznim ponašanjem
NAREDNA VESTSamo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za borbu protiv VANZEMALJACA