Home Vesti Samo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za...

Samo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za borbu protiv VANZEMALJACA

2064
0
Samo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za borbu protiv VANZEMALJACA
Samo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za borbu protiv VANZEMALJACA

Neobični oglasi uvek nasmeju ili iznenade, ali oglas državljanina BiH oduševio je i strance

Vlasnik je na oglasnom sajtu “OLX” ponudio „jugo 45“, koji je umotan u aluminijumsku foliju i ima „Nasin“ satelit na krovu. Tvrdi kako je ovaj neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv vanzemaljskim radarima, prenosi portal „Kliks“.

Neobični oglasi uvek nasmeju ili iznenade, ali oglas državljanina BiH oduševio je i strance. Vlasnik je na oglasnom sajtu “OLX” ponudio „jugo 45“, koji je umotan u aluminijumsku foliju i ima „Nasin“ satelit na krovu. Tvrdi kako je ovaj neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv vanzemaljskim radarima, prenosi portal „Kliks“.U opisu se navodi kako je vozilo izrađeno kao ograničena serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

(HIT FOTO) Ti nama zabranio muziku posle 22h, a mi tebi ulazak u kafanu: Gazda birtije pronašao način kako da se osveti predsedniku opštine Topola

Kako prenosi bosanskohercegovački portal, od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip-ap sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, kartu sveta, mobilni svetleći radio, čip tjuning…

„Osim toga, vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube“, stoji u opisu oglasa.

Uz vozilo dolazi i „oprema za svemir“: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju zračni saobraćaj, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odela.

Ako ste mislili da volim da budem sluga, prevarili ste se: Mama Zorica postavila HIT CENOVNIK za kućne poslove

Početna cena je 999 konvertabilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci. Ono što je nasmijalo mnoge korisnike oglasa OLX jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za „običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače i ajkule, ali da drakule ne prolaze“.

Oglas je izazvao veliku pažnju, a privukao je pažnju i stranih, među kojima je i popularni Dejli mejl.

(rts.rs)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi nepravedno kritikujete voljenu osobu, Vage imate utisak da neko s namerom umanjuje vaš poslovni uspeh
NAREDNA VESTSpas od apokalipse: 7 milijardera ulažu ogromno bogatstvo baš u ovu zemlju