Home Vesti Humani stolar Mile ponovo u akciji: Ko ima srce i dušu nekako...

Humani stolar Mile ponovo u akciji: Ko ima srce i dušu nekako će pomoći! Ko ne može – pomoći će drugi put! Samo nemojte odmagati!

1431
1

Težak život za Gordanu i Nikolu iz Aranđelovca koji se svom snagom bore da sinovima Stevanu od 7 godina i Filipu od 4 olakšaju bolest autizma, makar malo je ulepšao najvoljeniji stolar u Srbiji – Mile

Gordana i Nikola iz Aranđelovca teško žive. Sinovi Stevan i Filip boluju od autizma i roditelji se svakodnevno bore da im olakšaju život.

To u praksi znači da im mesečno na terapije, prevoze, lekove, logopeda i suplemente za decu odlazi više od pola zarade, a sa preostalim novcem plaćaju komunalije. Otac Nikola nema stalni radni odnos i po ceo dan se bori za svaki dinar.

Kako je 13 beogradskih opština dobilo ime: Čukarica po čuvenoj mehani, Miljakovac zbog milih izvora, a dažbine su krive za Mirijevo

Porodica je iščekivala da im isključe struju zbog duga od 197.000 dinara što bi skoro onemogućilo negu za sinove jer deca zavise od lekova koji stoje u frižideru i inhalatora koji rade na struju.

– Ko ima i malo razumevanja shvatiće! Ko se susreo sa ovakvom bolesti taj zna o čemu pišem! Ko ima srce i dušu nekako će pomoći! Ko ne može pomoći će drugi put! Samo nemojte odmagati – napisao je stola Mile na svom Fejsbuk nalogu i pozvao sve koji mogu da pomognu da mu se jave u inboks.

Ovih 9 stvari niste znali o Patrijarhu Pavlu: Spasao davljenika i dobio tuberkolozu, školski drug poznati književnik, milione evra ostavio SPC

I ljudi su se još jednom odazvali! Stolar Mile je portalu Dnevno.rs javio da je celokupan dug isplaćen juče i da će porodica bar neko vreme biti oslobođena ovih briga.

Sam događaj bio je emotivan i iskren, a Mile prenosi da je bilo mnogo suza.

Još jednom – BRAVO!

(Izvor: dnevno.rs, Facebook, youtube/printscreen)

PRETHODNA VEST(FOTO) Slikao je Pobednika i panoramu Novog Beograda, a uhvatio zaljubljeni par u romantičnom trenutku
NAREDNA VESTPoznajete li tradiciju: Evo kada su Srbi zamenili Božić Batu Deda Mrazom