Home Vesti Kada se komičar zaigra to ispadne baš duhovito: Ovo je srpska podela...

Kada se komičar zaigra to ispadne baš duhovito: Ovo je srpska podela “Igre prestola”

1343
0

Stendap komičar Nikola Silić je na Instagramu objavio dve fotografije s imaginarnom domaćom podelom popularne serije

Teško da ćete imati zamerku, a poslednja slika će vas zasmejati do suza.

Na sajtu standup Nikola Silić je o sebi rekao da je naslikao platno, dali mu nagradu. Photoshopovao fotku, dali mu nagradu. Uradio animirani film, dali mu nagradu. Smislio reklamu, dali mu nagradu. Ali najviše se ponosi svojom skromnošću. Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

 

View this post on Instagram

 

Rasprava se nastavlja…

A post shared by Nikola Silić (@nikola_silic) on

Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da fudbal nije namešten i ponavljaju svima omiljenu narodnu “da, moj (član šire familije) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu”.

(VIDEO) Džon je Srbin! Ovako bi “Igra prestola” izgledala kada bi se prenela na SFRJ

Veruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpevaš nešto. A ima i smešnije fore od te.

Njegove srpske alternacije glumcima iz “Igre prestola” su zaista fantastične, a videćete da među njima ima i onih koji više nisu sa nama.

S obzirom da mu uozbiljavanje nije omiljena kategorija, Nikola je morao da začini. Tako smo dobili Majku zmajeva kojoj bi se nasmejala i sama Emilija Klark.

(Izvor: noizz.rs, Instagram, youtube printscreen)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 28. APRIL 2019. GODINE: Vodolije višak ponosa može da vam zasmeta, Blizanci izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 29. APRIL 2019. GODINE: Rakovi kontrolišite svoju impulsivnu prirodu, Strelčevi prijaće vam boravak u prirodi ili relaksacija