Home Vesti Ljubavni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Vodolije ljubaznim stavom...

Ljubavni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Vodolije ljubaznim stavom ćete uspevati da održite solidan status quo u svojoj vezi, Device voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja

1211
0

Ovnovi ako idete na poslovni put šarmantna i strasna osoba ostaviće na vas snažan utisak

Ovan
Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života. Vaša sklonost ka raspravljanju i suvišnom analiziranju počinje da iritira vaše bližnje. Ako tako nastavite, nemojte da se iznenadite ako vaš partner priliku za zabavu potraži na drugoj strani. Kad već volite da toliko analizirate druge, preispitajte i svoje ponašanje. Ukoliko nema šanse da postignete balans u vezi, moguć je raskid. Mada zbog toga nećete previše patiti jer je na vidiku neka nova ljubavno-poslovna kombinacija. Ako idete na poslovni put šarmantna i strasna osoba ostaviće na vas snažan utisak. Oni koji su u braku pronaći će sklad kroz zajednički posao i tako stabilizovati nesporazume iz prethodnog perioda. Ako nemate šansu da nešto radite zajedno, a nesporazumi su očigledni i snažni, izmislite neku zajedničku aktivnost.

Bik
Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Upotrebite svoje zavodničke manire, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost u društvu voljene osobe. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu. U skladu sa svojim karakterom, nemojte pričati više nego što je potrebno. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće. Nema razloga za osećaj nesigurnosti, ako se oslonite na snagu svojih osećanja.

Blizanci
Ovaj period vam donosi dosta nežnosti i ljubavi, što će vam naravno prijati. Bićete smirene i vedre naravi i raspoloženja, što će povoljno uticati na polju ljubavi. Želećete da budete što više u prisustvu partnera, prijaće vamromantika i razmene nežnosti. Međutim, ukoliko vaš partner bude pod stresom, nervozom i tenzijom, dovešće do distance koja će osetno “ohladiti” vašu vezu. Pokušajte da ga razumete tako što ćete se postaviti na njegovo mesto i vratite sve na staro stanje. Ovo je period koji će zbog lepog raspoloženja i ljubavi koju osećati doneti veoma zanimljiv i više nego zadovoljavajući seksualni život. Slobodnim osobama ovaj period donosi verovatno simpatije i možda vezu. Novi parner će vas možda razočarati nekim svojim postupcima i načinom iskazivanja emocija, pa će i vaša osećanja biti povređena. Ali, nemojte naglo reagovati, jer je moguće da se tako osećatie i zbog toga što ćete biti lako ranjivi u periodu koji dolazi.

Rak
U prvom delu ovog perioda racionalnost i praktičnost su u prvom planu, što ostavlja manje prostora za strast. Tokom ovog perioda skloni ste razmišljanju o sigurnosti i novcu. Može se raditi i o zajedničkom interesu vas i partnera, poput zarade i drugih materijalnih pitanja. I drugi deo ovog perioda je sličan, ali ostavlja ipak mesta i za ljubav. Romantiku će podstaći komunikacija i putovanja. Komunikacija, bilo u verbalnom ili pisanom obliku može poprimiti efekat afrodizijaka ili na neki način pokrenuti vaš ljubavni život. Posledjni dani ovog perioda mogu vam doneti značajan događaj za dom i porodicu.

Lav
Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Devica
Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Vaga
Bićete odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga i obasuti ga svojom romantikom i nežnošću. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali i vi ćete biti razigrani i sa lakoćom ih odbijati, jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog. krajem ovog perioda osetićete snažnu potrebu za emotivnim predavanjem. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Rak, Škorpija, Jarac/ Zaobiđite: Blizance, Strelca, Vodoliju.

Škorpion
Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

Strelac
Delujete zadovoljno, ali i vrlo zagonetno pred svojom okolinom. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim »novim situacijama«. Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Dobijate novu snagu kada Vas bliska osoba ispunjava emotivnim oduševljenjem. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje i budi u Vama veliki zanos.

Jarac
Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke dileme iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

Vodolija
Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup. Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da održite solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

Ribe
Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSrećni dani (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Lavovi vaši srećni dani su utorak, četvrtak i nedelja, Rakovi važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije
NAREDNA VESTNemanja Matić potvrdio Englezima zašto nije hteo da nosi cvet maka: Imao sam samo 12 godina kada ste mi bombardovali zemlju!