Home Vesti Srećni dani (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Lavovi vaši srećni...

Srećni dani (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Lavovi vaši srećni dani su utorak, četvrtak i nedelja, Rakovi važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije

1147
0

Bikovi računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje

Ovan
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i sredu.

Bik
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu, nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju u utorak i četvrtak.

Rak
Niz okolnosti na takmičarskoj sceni u potpunosti odgovara Vašim početnim procenama i aspiraciji. Važno je da nametnete svoj stil igre, kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u utorak i petak.

Lav
Ponekad treba prihvatiti takmičarski izazov i aktivno učestvovati na paralelnim stranama. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 9, 13, 25, 33, 41, 55, 63 i 72. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti izbora u sredu i petak.

Devica
Niz situacija na takmičarskoj sceni zahtevaju dobar hazarderski impuls, posebno kada se nalazite u zoni dobitka. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u utorak, četvrtak i subotu. Potrudite se da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i nedelju.

Vaga
Postoji niz okolnosti koje su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju i prestižnu poziciju u ponedeljak, utorak i četvrtak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Blizanaca Škorpiona ili Riba u sredu i petak.

Škorpion
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili sve svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Strelac
Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Jarac
Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava Vaš izbor na četvrtak i nedelju.

Vodolija
U određenom trenutku treba upotrebiti sve prednosti sa kojima raspolažete, kao dodatnu garnciju za uspeh ili prestiž. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, petak i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali svoju poziciju u sredu i subotu.

Ribe
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale saigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i sredu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Ovnovi vaša energičnost deluje impresivno, Bikovi važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Vodolije ljubaznim stavom ćete uspevati da održite solidan status quo u svojoj vezi, Device voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja