Home Vesti Luda priča! Avantura od 17.000 kilometara: Ninoslav iz Bečeja jugom kreće za...

Luda priča! Avantura od 17.000 kilometara: Ninoslav iz Bečeja jugom kreće za Australiju

1940
0
Ninoslav Trajković

Ninoslav Trajković (26) iz Bečeja, nepopravljivi avanturista na četiri točka, rešio je da od subote ponovo na ispit stavi svoju psihofizičku izdržljivost, ali i pouzdanost “juga”, nekadašnjeg čeda domaće auto industrije.

Nakon vožnje “jugićem” do mongolske prestonice Ulan Bator i nazad, a potom i prošlogodišnjeg putešestvija “crnim” kontinentom do Kejptauna, Ninoslav namerava da se u crveno belom “jugu” zaputi u Australiju. Da, dobro ste pročitali.

(FOTO) Srbijo, deca ti se rađala! Upoznajte Spasiće iz Kragujevca: Imaju šestoro dece i ni na šta se ne žale

– Moja prethodna putovanja počinjala su 20. aprila, pa ne želim da kvarim tradiciju. U toku su poslednje pripreme. Iako sam već za volanom “juga” nakupio više od 38.000 kilometara, ne mogu da kažem da pozitivna trema nije prisutna- kaže za Kurir Ninoslav Trajković i dodaje da ga na krajnje odredište neće odvesti njegov verni “Rino”:

Stigao rani rodjendanski paketic ali u pravo vreme :)) :-* Dragana Dzigurski

Gepostet von Ninoslav Trajkovic am Mittwoch, 5. April 2017

Pismo profesorke za roditelje: Pročitajte ga, živimo u eri kada odgajamo zombi generacije

– Ostao je u Africi, preciznije u Bocvani. Izložen je kao eksponat u dvorištu Srpske Pravoslavne Crkve u Gaboroneu. Moj novi “jugo” nije u svetu mladosti. Proizveden je 1989. godine i uopšte nije modifikovan. Poklonio mi ga je verni pratilac mojih putovanja. Prethodni “jugo” bio je plavo- beli, a ovaj će na sebi imati ženske boje, crvenu i belu. Zvaće se “Rina”- nabraja Ninoslav i otkriva najveću pikanteriju vožnje duge 20.000 kilometara:

Gepostet von Ninoslav Trajkovic am Sonntag, 22. Januar 2017

– Planiram da za manje od 75 dana stignem do Bangkoka, koji je od nas kopnenim putem udaljen 12.000 kilometara. Tamo ću “jugića” donirati jednom bračnom paru. Upoznao sam ih na zimovanju. Avionom ću do Sidneja, a već na aerodromu me čeka jedan momak iz Srbije. On je vlasnik jedinog “juga” u zemlji kengura. U tom vozilu ću krenuti do Perta. Dakle, očekuje me 5.000 kilometara duga vožnja. Ovo je nešto sasvim drugačije i zahteva mnogo ozbiljniju logistiku puta, pogotovo zbog rizičnih država kao što su Iran, Avganistan i Pakistan. Do sada sam imao sreće na putovanjima. Nadam se da me fortuna neće izneveriti – optimističan je Ninoslav.

Izvor: Kurir, Foto: Facebook

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 19. APRIL 2019. GODINE: Device ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji nemojte ponavljati pogrešnu priču, Škorpije delujete nepoverljivo prema saradnicima
NAREDNA VEST(VIDEO) „Najbolji od svih, najbolji od najboljih“: Predrag Peđa Leovac ranjen se vratio na Košare, spasavao vojnike od sigurne smrti, a snajperski metak prekinuo je lančić sa krstom i njegov život