Home Običaji Najlepše SMS poruke za Božić: Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da...

Najlepše SMS poruke za Božić: Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže

4316
0

Evo pada tiha božićna noć, samo javi kad ćeš doći, da oprostimo sve jedno drugome, jer sve što želim to si ti, a dok Badnje veče prolazi, samo pozovi, dolazim

Božić je radosni praznik koji dočekujemo i proslavljamo sa najdražima. Svakako, to je i vreme čestitanja, kome se u davna vremena pridavao i magijski karakter, jer se božićnim čestitkama i željama prizivao opšti boljitak. Rukom pisane čestitke su zamenile SMS poruke.

– Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim!
– Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. Hristos se rodi!
– Neka tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u životu i ljubav za one s kojima živiš! Od srca ti želim mir Božji. Hristos se rodi!
– Sve što učiniš i kud god da kreneš ti, nek ti bude blagoslovljeno. Želim ti srećan Božić.
– Nek vam srebrni zraci božićnog jutra pod badnjakom osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi… Hristos se rodi!


– Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Srbima u Kaliforniji dozvoljeno da pucaju za Božić, Amerikancima se to baš dopada (VIDEO)

– Malo kada čovekovo biće oseti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao u smiraj Badnje večeri. Nek te takva osećanja greju celog života.
– Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima, pomozi tužnima, a u ponoć pogledaj nebo – videćeš zvezdu što hodi i reci tiho Hristos se rodi!
– Evo pada tiha božićna noć, samo javi kad ćeš doći, da oprostimo sve jedno drugome, jer sve što želim to si ti, a dok Badnje veče prolazi, samo pozovi, dolazim.
– Dok zadnji badnjak gori slušaj srce što govori: Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga zivota. Hristos se rodi!
– Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i pokloni dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsrećniji Božić od srca želim!
– Srce ispunjeno toplotom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga! Hristos se rodi!

(Izvor: nadlanu.com, foto: pixabay.com)

PRETHODNA VESTDANAS JE BADNJI DAN: Šta rade domaćini, kada se unosi badnjak i kako se proslavlja Badnje veče
NAREDNA VESTMalo ko zna da su i oni pravoslavci: Holivudske zvezde koje su proslavile Božić 7. januara