Home Vesti Nedeljni horoskop (1. oktobar – 8. oktobar 2018. godine): Vodolije važno je...

Nedeljni horoskop (1. oktobar – 8. oktobar 2018. godine): Vodolije važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika, Jarčevi izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodosti

1539
0

Ribe sve tekuće probleme biste podneli na lakši način, ali vas dodatno opterećuju neki porodični događaji

Ovan
Uz dobru procenu mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju i povlačenje preciznih poteza možete da završite niz važnih poslova. Neko od saradnika vam pomaže da prevaziđete niz ograničenja koja vas usporavaju. Očekuju vas pozitivni rezultati na koje ćete biti veoma ponosni. Poželjno je da se dodatno angažujete u ljubavnom odnosu, jer sve što činite deluje podsticajno i na vašeg partnera i doprinosi boljem raspoloženju. Slobodno izrazite svoja osećanja.

Bik
Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Blizanci
Očekuju vas brojne obaveze i preuzimanje novih uloga u poslovnim dogovorima. Prihvatite sve što vas podstiče na pozitivno razmišljanje, naročito kada dobijate sugestiju od saradnika sa kojima ste više puta ostvarili uspešne rezultate. Uporno pokušavate da proniknete u neke tajanstvene planove o kojima vaš partner ne želi previše da priča. Ponekad je teško tačno proceniti nečiju ulogu ili sve uticaje koji postoje u ljubavnom odnosu.

Rak
Nalazite se u sjajnoj prilici da udruženim snagama rešite više poslovnih zadataka i da vas neko zbog toga dobro nagradi. Nema razloga da odustajete od svojih potraživanja ni kada je reč o finansijskoj nadoknadi. Većina saradnika vas podržava u onome što radite. U svom emotivnom zanosu spremni ste da kažete ili da učinite nešto što zbunjuje vašeg partnera. Ako izgovarate velike reči ili dajete neka posebna obećanja, onda potkrepite svojim delima ono što ste najavili.

Lav
Stalo vam je da u što kraćem roku i uspešno razrešite razne dileme na poslovnoj sceni i istovremeno da odgovorite na nečije zahteve. Prihvatite sve korisne savete koje dobijate od bliskih osoba. Pre ili kasnije, moraćete da se suočite i sa svojim ljubavnim iluzijama. Sve se rešava kada pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Devica
Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Vaga
Povremeno osećate nedostatak kreativnog raspoloženja, posebno u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim nerazumnim zahtevima koji vas dodatno opterećuju. Čini vam se da kompromis ide na vašu štetu i zato većinu poslova završavate u samostalnoj režiji. Nova emotivna dešavanja ili odnos koji imate sa voljenom osobom, uglavnom odgovara vašem ritmu. Potrebno je da obratite veću pažnju na potrebe ili na razne zahteve koje ima vaš partner.

Škorpion
Vrlo promišljeno odgovarate na nečija pitanja i selektivno birate određene poslovne koji se najviše poklapaju sa vašim kriterijumima. Imate želju da dominirate u nekim poslovnim odnosima ili u situacijama kada se donose ozbiljne odluke. Zadržite optimizam i samopuzdanje, jer uvek postoji dobar način da ispunite nečija očekivanja. Pokažite koliko vam je stalo da se parvilno razumete u odnosu sa porodicom i sa bliskom osobom.

Strelac
U nekim iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate delovati vrlo pribrano. Slobodno preuzmite inicijativu u skladu sa svojim znanjem ili umenjem. Saradnici su na vašoj strani, posebno kada se rešavaju neka finansijska pitanja. Ponekad postavljate suviše stroge kriterijume pred svog partnera ili nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti. Potrudite se da sa više tolerancije i emocija pristupate zajedničkim temama.

Jarac
Potrudite se da pravilno definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni i po osnovnim kriterijumima koji se primenjuju u vašem okruženju. Izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodosti, ovo nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. U ljubavnom odnosu možete da se prepustite talasu toplih osećanja koji vas ispunjavaju. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta.

Vodolija
Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, tako da niko od saradnika ne sumnja u vaše planove i praktične sposobnosti. Očekuju vas uspešni rezultati. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje. Osoba koja vas obasipa emotivnom pažnjom ume da vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu.

Ribe
Nailazite na izvesno nerazumevanje u svojoj okolini, na pomolu su i novi problemi koji komplikuju vaše poslovne namere. Sve tekuće probleme biste podneli na lakši način, ali vas dodatno opterećuju i neki porodični događaji ili osoba koja se na direktan način upliće u vaša imovinska i lična prava. Ako se nešto neobično dešava sa vašim ljubavnim partnerom dobro ispitajte situaciju. Nemojte reagovati na osnovu početnog impulsa već sačekajte da se strasti stišaju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 1. OKTOBAR 2018. GODINE: Device sačuvajte hladnokrvnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni ili privatni status, Vage pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi
NAREDNA VESTSrećni dani (1. oktobar- 8. oktobar 2018. godine): Jarčevi možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje, Vage obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju