Home Vesti Srećni dani (1. oktobar- 8. oktobar 2018. godine): Jarčevi možete da računate...

Srećni dani (1. oktobar- 8. oktobar 2018. godine): Jarčevi možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje, Vage obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju

1170
0

Strelčevi razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u utorak i nedelju

Ovan
Sve se svodi na dobru kalkulaciju i na uticaj faktor sreće. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Ali, sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i petak. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i subotu.

Bik
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak . Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u ponedeljak i nedelju.

Blizanci
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u sredu, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Bika ili Strelca u utorak i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje.

Rak
Ponekad situacija na takmičarskoj sceni može neočekivano da se promeni i da iskompliku prvobitnu procenu. Važno je da menjajte taktiku igre tako što ćete unapred pripremiti rezervnu varijantu i imati skrivne adute. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, četvrtak, nedelju. Izbegavajte rivalske odnose u sredu i petak.

Lav
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Devica
Postoje određene okolnosti koje komplikuju uspešnu procenu i zahtevaju dodatnu koncentraciju u završnoj fazi igre. Lako je pogrešiti i izgubiti dobru poziciju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite proverenu formulu: u sredu, petak i subotu. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i četvrtak.

Vaga
Važno je da se prilagođavate na različite takmičarske uslove kako biste iskoristili svoju šansu. Ponekad se sve rešava u završnoj fazi igre. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u ponedeljak, utorak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju.

Škorpion
U određenim situacijama možete da računate i na skrivene adute koje imate. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju i tipujte na dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i nedelju.

Strelac
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali dobra taktika može da Vam obezbedi određeni uspeh. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u utorak i nedelju.

Jarac
U svom tipičnom stilu upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili premiju ili prestižne ciljeve u odlučujućem momentu u sredu, subotu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje crvene boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Jarca ili Vodolije u ponedeljak i utorak.

Vodolija
Delujete samouvereno i imate vrlo zahtevne ciljeve. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, četvrtak i petak. Obavezno računajte na pozitivan uticaj ili kombinaciju parnih brojeva. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u sredu i subotu.

Ribe
Niz prednosti je na Vašoj strani i orijentisani ste prema izazovnim kombinacijama koje obećavaju glavnu premiju. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (1. oktobar – 8. oktobar 2018. godine): Vodolije važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika, Jarčevi izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodosti
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (1. oktobar – 8. oktobar 2018. godine): Bikovi partner će biti tu za vas u svakom trenutku, bitno je samo da mu priđete na pravi način, Lavovi iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog