Home Vesti Nedeljni horoskop (14. – 21. januar 2019. godine): Škorpije vaši poslovni problemi...

Nedeljni horoskop (14. – 21. januar 2019. godine): Škorpije vaši poslovni problemi rešiće se mnogo brže nego što očekujete, Vage izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja

1354
0

Strelčevi prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju

Ovan
Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Bik
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobre poslovne veze ili poziciju, prihvatite razne mogućnosti sporazumnog dogovaranja. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u saradnji, bez obzira na to što sada imate drugačije mišljenje ili viđenje celokupne situacije. Partner ume da vas iritira svojim nekorektnim ponašanjem i to vas navodi da uzvratite na sličan način. Bolje je da smirite svoje nemire ili da prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Blizanci
Obratite pažnju na nove poslovne mogućnosti i prihvatite savremene ideje koje vam predlaže jedna starija osoba. Pokazaće se da kroz saradnju ili udruživanje možete da ostvarite uspešnije rezultate. Svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak u vašem društvenom životu. Dobijate svu partnerovu pažnju, tako da svet oko sebe sada posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima. Na sreću postoji osoba koja podstiče vaše emocije i maštu.

Rak
Zalažete se za neke nove poslovne ideje, međutim vaša okolina često predstavlja glavni problem ili smetnju da u potpunosti realizujete ciljeve koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da to ozbiljnije utiče na vašu osnovnu orijentaciju ili raspoloženje. Povucite jasniju granicu između poslovnih i privatnih dešavanja, kako biste sačuvali porodični mir i dobar odnos sa voljenom osobom. Na sreću neko vam nudi svoju nesebičnu pomoć kad god to zatražite.

Lav
Prolazite kroz neke neobične situacije u kojima morate da delujete pribrano. Potrudite se da svi oko vas dobiju dovoljno potkrepljenja kako biste zajedničkim snagama rešili zadatke koji su pred vama. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promene u raspoloženju kod vas stvaraju dodatnu nervozu ili emotivnu nesigurnost.

Devica
Saradnici podržavaju vaše ideje i to saznanje vam ide u prilog kada se zalažete za neke promene u svom okruženju. Stalo vam je da svi oko vas dobiju pravu ulogu ili da daju svoj maksimum kako biste ostvarili što bolje razultate. Prihvatite ponudu od jedne starije osobe. Često analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak da ste vi ili partner negde zatajili. Bolje je da ne donosite samostalne zaključke, već da sve odgovore zatražite od bliske osobe.

Vaga
Poslovna taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek očekivani epilog ili pozitivne rezultate. Moguće je da veko vas dovodi pred svršeni čin ili da indirektno odbacuje vaše ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, umešnosti ili praktičnog iskustva. Suviše je rano da donosite ocenu o ponašanju bliske osobe ili neki ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po vašoj volji. Potrudite se da smirite svoje uzavrele strasti.

Škorpion
Nečija kritika na vas deluje uznemirujuće i zbog toga razmišljate o prekidu u poslovnoj saradnji. Međutim, vaši poslovni problemi rešiće se mnogo brže nego što očekujete. Važno je da pravilno ogranizujete svoje poslovne, porodične i društvene obaveze. Konsultujte i nečije mišljenje pre nego što se odlučite za nova novčana ulaganja. U ljubavnom odnosu, za sada nailazite na nerazumevanje. Aiko ste mladi ili slobodi, nečije interesovanje tumačite na pogrešan način.

Strelac
Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Jarac
Postavili ste listu ciljeva koje želite da ispunite u narednom periodu i delujete vrlo odlučno u raznim situacijama pred saradnicima. Nemate mnogo razumevanja za nečije izgovore i nikako ne želite da čujete reči odbijanja, bez obzira sa čije strane da dolaze. Vaša energičnost deluje impresivno. Važno je sačuvate dodatnu meru opreza ili diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nije sve onako, kao što vam se čini na prvi pogled.

Vodolija
Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja i ne dozvoljavate da vas neko iznenadi ili pretekne u ciljevim koje ste sebi postavili. Mimo svoje volje i po nagovoru saradnika moraćete da prihvatite kompromisnu varijantu, kao najbolje rešenje za neka finansijska pitanja. U ljubavnom životu možda nije sve kao što biste želeli, ali učinite neki poseban gest koji će se pamtiti. Partner od vas očekuje da se neprekidno angažujete u zajedničkim situacijama.

Ribe
Imate dobre ideje i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, tako da vaši saradnici opravdano od vas očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad svih prosečnih merila. Dobra poslovna strategija koju primenjujete i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh. Priželjkujete novi emotivni uzlet u različitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Uvek kada ste romantično raspoloženi, to predstavlja dobar ljubavni predznak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTU Srbiji se danas slavi Sveti Vasilije Veliki: Evo šta ne bi trebalo da radite, jer će vas u suprotnom cele godine pratiti baksuzluk
NAREDNA VESTSrećni dani (14. – 21. januar 2019. godine): Lavovi osmislite dobar redosled poteza u utorak, četvrtak i petak, Rakovi računajte na pozitivan uticaj bele boje