Home Vesti Nedeljni horoskop (18. februar – 25. februar) 2019. godine: Škorpije sve ono...

Nedeljni horoskop (18. februar – 25. februar) 2019. godine: Škorpije sve ono što priželjkujete lako možete i da ostvarite, Vage prihvatite najteže okolnosti i dokažite da ste dovoljno dorasli izazovima

1350
0

Strelčevi razlikujete se po načinu razmišljanja i delovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to vam nece smetati da osetite zajedničko zadovoljstvo

Ovan
Imate dobar predosećaj i uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Bik
Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Blizanci
Umete da ostavite sjajan utisak na svoje okruženje, jer imate jaku volju i skoro sve što činite ima dobar predznak. Vaša afirmativna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate na raznim stranama. U odnosu sa partnerom sreća je dostižna, kada verujete u sve mogućnosti ljubavnih uticaja i prilagođavanja.

Rak
Delujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.

Lav
Imate dobru volju, ali postoje određene okolnosti koje vam dodatno komplikuju sprovođenje svih planova oko kojih ste angažovani. Preispitajte sve tekuće dogovore sa saradnicima i nemojte se izlagati nekom nepotrebnom riziku ili opterećenju. Pažljivo analizirate svoj ljubavni život i imate optimisticku viziju. Dobro je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom o zajedničkim dilemama. Neko će vas obadovati na neobičan način, uzvratite sa lepim manirima.

Devica
U susretu sa saradnicima nema razloga da odmah otikrivate sve adute sa kojima raspolažete. Raduju vas nove informacije na osnovu kojih zagovarate ozbiljnije promene u svom poslovnom okruženju. Ljubavni događaji koje naslućujete u odnosu sa partnerom, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Vaga
Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Škorpion
U skladu sa ciljevima koje imate delujete vrlo ambiciozno ili zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti i usporava vaše poslovne planove. Na vama je da se izborite za što bolju poziciju, a zatim da u potpunosti sprovedete svoje namere. Stalo vam je da doživite neko posebno zadovoljstvo i da impresionirate blisku osobu na neobičan način. Slobodno preuzmite inicijativu. Sve ono što priželjkujete lako možete i da ostvarite.

Strelac
Ispunjeni ste kreativnom energijom i umete promišljeno da rešavate i neke komplikovane situacije kroz koje prolazite. Dobro odmerite svoje ciljeve i preispitajte ulogu koju imate u pregovorima sa saradnicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Razlikujete se po načinu razmišljanja i delovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to vam nece smetati da osetite zajedničko zadovoljstvo. Do god ima ljubavi, ima i slatkih čari.

Jarac
Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja i ne dozvoljavate da vas neko iznenadi ili pretekne u ciljevim koje ste sebi postavili. Mimo svoje volje i po nagovoru saradnika moraćete da prihvatite kompromisnu varijantu, kao najbolje rešenje za neka finansijska pitanja. U ljubavnom životu možda nije sve kao što biste želeli, ali učinite neki poseban gest koji će se pamtiti. Partner od vas očekuje da se neprekidno angažujete u zajedničkim situacijama.

Vodolija
Poslovne aktivnosti koje sprovodite na različitim stranama zahtevaju dodatni napor, zbog toga se osećate prilično napeto i umorno. Trenutak je da razmislite o promeni koncepcije ili da nekom od saradnika prepustite određene zadatke. U ljubavnom životu vaša osećanja i razum nisu u najboljem skladu, ali to vam neće smetati da ostvarite svoje namere. Kroz vaše ponašanje se najbolje prepoznaje i vaše emotivno stanje ili odnos koji imate sa svojim partnerom.

Ribe
Dovoljno ste preduzimljivi i sugestivni, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Zainteresovani ste za nove dogovore i proširenu saradnju. Tajna vašeg uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Upotrebite svoj zanosni šarm u skladu sa emotivnim prilikama.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 18. FEBRUAR 2019. GODINE: Vodolije u velikom zanosu svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi, Jarčevi pokažite dobru volju i spremnost za prilagođavanje
NAREDNA VESTSrećni dani (18. februar . 25. februar) 2019. godine: Lavovi ne dozvolite da vas neko navede na pogrešnu kombinaciju u utorak i četvrtak, Rakovi treba isprobati različite mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu