Home Vesti Srećni dani (18. februar . 25. februar) 2019. godine: Lavovi ne dozvolite...

Srećni dani (18. februar . 25. februar) 2019. godine: Lavovi ne dozvolite da vas neko navede na pogrešnu kombinaciju u utorak i četvrtak, Rakovi treba isprobati različite mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu

996
0

Device upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, sredu i subotu

Ovan
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Bik
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju . Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak.

Blizanci
Imate sjajnu takmičarsku viziju i niz prednosti u odnosu na ostale suigrače, slobodno preuzmite inicijativu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Po potrebi osmislite neku rezervnu varijantu u ponedeljak i četvrtak.

Rak
Ponekad treba isprobati različite takmičarske mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i subotu.

Lav
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu, nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešnu kombinaciju u utorak i četvrtak.

Devica
Imate značajnu takmičarsku prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, sredu i subotu. Uz dobru taktiku, važno je da se povučete u kritičnom trenutku kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u četvrtak i petak.

Vaga
Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava Vaš izbor na četvrtak i nedelju.

Škorpion
Postoje različiti takmičarski uticaji, ali važno je da odredite svoje prioritete kako biste usmerili koncentraciju na osnovne ciljeve. Osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacijau petak i nedelju.

Strelac
Ponekad treba prihvatiti pojačanu dinamiku igre, posebno ako postoje uslovi koji nagoveštavaju takmičarski trijumf. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 7, 11, 25, 34, 41, 52, 61 i 70. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i sredu.

Jarac
Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Vodolija
Postoje takmičarske okolnosti koje zahtevaju pojačanu koncentraciju ili odstupanje od prvobitne taktike. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak, subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Ali, obavezno izbegavajte situacije sa visokim stepenom rizika u utorak i nedelju.

Ribe
Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (18. februar – 25. februar) 2019. godine: Škorpije sve ono što priželjkujete lako možete i da ostvarite, Vage prihvatite najteže okolnosti i dokažite da ste dovoljno dorasli izazovima
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (18. februar – 25. februar) 2019. godine: Bikovi nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera, Škorpije moguće su nove romanse, ali podignite kriterijume