Home Vesti Nedeljni horoskop (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Vodolije nema razloga...

Nedeljni horoskop (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Vodolije nema razloga da odlažete neke dogovore sa saradnicima, Jarčevi delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama

1316
0

Ribe često se nalazite u fazi emotivnog previranja, tako da menjate svoje odluke koje saopštavate bliskim osobama

Ovan
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja kako biste ostvarili bolju poziciju u odnosu na svoje okruženje. Imate više dobrih aduta, te u susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umete dobro da procenite redosled poteza. Prija vam nečije prisusto ili emotivna pažnja koju dobijate. Spremni ste da učinite nešto posebno kako biste usrećili voljenu osobu. Dobro je što sve delite sa svojim partnerom.

Bik
Umete da procenite povoljnu situaciju ili da nametnete svoju volju, čak i u situacijama kada većina pokušava da vas ubedi u drugačija rešenja. Ipak, ne treba da se postavljate suviše nadmeno ili da se previše rukovidite za nekim takmičarskim aspiracijama. Važno je da svoj uspeh prenesete i na svoju okolinu. U odnosu sa voljenom osobom, preosetljivo reagujete na različite sitnice. Smirite svoje uzavrele strasti i učinite sve što je potrebno da oboje uživate.

Blizanci
Nalazite se u dobroj formi i pripremljeni ste na veliku akciju. Želite da upotrebite svoje adute pred poslovnim partnerima zarad višestrukih ciljeva. Svesni ste svojih vrednosti i to vam daje za pravo da se ističete u svakoj prilici. U ljubavnom odnosu odbijate da se povinujete za nečijim pravilima i mudro izbegavate osobu koja vam postavlja određene uslove. Ipak, morate priznati da je vaš partner izuzetno uporan. I za sada oboje ne odustajete od svojih ideja.

Rak
Delujete vrlo afirmativno i imate sluha za razne savremene ideje, kojima možete da unapredite svoj poslovni stil ili kompletno profesionalno izražavanje. U odnosu sa voljenom osobom pokušavate da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju ili razlike koje vas udaljavaju. Očekuju vas radost i srećan epilog.

Lav
Naglašena dinamika novih poslovnih dešavanja na vas deluje kao dodatna motivacija. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije, pre nego što donesete važnu odluku o novim planovima ili o ulaganju. Stalo vam je da ugodite porodici i bliskoj osobi, tako da činite sve što je moguće da usrećite one koje volite.

Devica
Vaše ideje mogu da zažive u stvarnosti tek kada vas podrži određena grupa saradnika. Na osnovu iskustva koje imate opredelite se za rešenje koje će svima oko vas doneti razne olakšice ili korist. U odnosu sa partnerom vama možda nedostaje emotivna tolerancija, te većinu postupaka tumačite strogo i na sebi svojstven način.

Vaga
Važno je da birate poslove u kojima možete u potpunosti da potvrdite svoje praktične sposobnosti i kreativne ideje. Očekuje vas novi uspeh ili šira afirmacija u poslovnim krugovima. Na vama je da sa dobro osmišljenim ponašenjem impresionirate jednu posebnu osobu. U odnosu sa svojim partnerom izbegavajte igru nadmudrivanja kako ne biste upali u nove emotivne zamke. Mnogo je bolje da u nekim posebnim situacijama upotrebite svoje skrivene adute.

Škorpion
Dinamika novih poslovnih događaja kroz koje prolazite nameće ubrzani tempo i zahteva sposobnost veštog prilagođavanja u najrazličitijim situacijama. Ubrzanim metodama umete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Ispunjava vas osećaj zadovoljstva i ponosa u odnosu sa bliskim osobama. Posebno vas raduje saznanje da se sjajno razumete sa voljenom osobom. Sada je povoljan trenutak da ispunite neke zajedničke planove.

Strelac
Delujete vrlo ambiciozno i umete da prepoznate najbolji momenat kada treba da sprovedete uspešnu akciju. Potrudite se da organizujete i svoju okolinu na efikasnije delovanje kako biste u planiranom roku ispunili sve što se od vas očekuje. U ljubavnom životu uporno tragate za novom odgovorima i istinom, ali pokazaće se da su sva rešenja u vama ili da su vam dostupna. Pokažite više poverenja u dogovore koje imate sa voljenom osobom.

Jarac
Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precenjujete svoju uslugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Vodolija
Proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima i preuzmite dodatnu inicijativu u skladu sa aktuelnim događajima koji vas prate. Nema razloga da odlažete neke dogovore sa saradnicima ili da odbijate novu ulogu koju vam neko poverava. Vrlo brzo pokazaće se da imate dovoljno umeća u dobrom povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Partner na vas deluje vrlo inspirativno, tako da ćete zablistate punim sjajem u pravom trenutku.

Ribe
Ocekujete da ćete dobiti pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednicki poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Sada imate priliku da povežete neke praktične situacije sa privatnim interesima. Često se nalazite u fazi emotivnog previranja, tako da menjate svoje odluke koje saopštavate bliskim osobama. Uskoro će sve biti bolje.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2018. GODINE: Blizanci neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što želite da priznate, Bikovi ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima
NAREDNA VESTSrećni dani (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Škorpije nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u petak i nedelju, Vage računajte na pozitivan uticaj bele boje