Home Vesti Srećni dani (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Škorpije nemojte dozvoliti...

Srećni dani (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Škorpije nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u petak i nedelju, Vage računajte na pozitivan uticaj bele boje

1048
0

Strelčevi pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava vašu šansu za dobitkom u utorak, četvrtak i subotu

Ovan
Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u sredu, petak i subotu. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Bik
U određenim situacijama možete da računate i na skrivene adute koje imate. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju i tipujte na dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i nedelju.

Blizanci
U određenom trenutku treba upotrebiti sve prednosti sa kojima raspolažete, kao dodatnu garnciju za uspeh ili prestiž. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, petak i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali svoju poziciju u sredu i subotu.

Rak
Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

Lav
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za neke odlučujuće faze igre. Nema potrebe da suviše rizikujete i eksperimentišete. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u sredu, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u četvrtak i nedelju.

Devica
Stalo Vam je da ostvarite značajnu prednost u odnosu na ostale saigrače, ali neophodna Vam je dobra koncentracija u svim fazama igre. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u utorak i petak.

Vaga
Zainteresovani ste za neke izazovne situacije i umete da dozirate svoje angažovanje na takmičarskoj sceni. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Škorpion
Postoje različiti takmičarski uticaji, ali važno je da odredite svoje prioritete kako biste usmerili koncentraciju na osnovne ciljeve. Osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u petak i nedelju.

Strelac
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom u utorak, četvrtak i subotu. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i petak.

Jarac
Postoje različite okolnosti koje doprinose uspehu i deluju podsticajno, važno je da definišete ciljeve. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u sredu, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u utorak i subotu.

Vodolija
Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

Ribe
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Vodolije nema razloga da odlažete neke dogovore sa saradnicima, Jarčevi delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (29. oktobar – 5. novembar 2018. godine): Slobodne Blizance očekuje interesantno poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave, Rakovi nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu