Home Vesti Nedeljni horoskop (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Vage većina...

Nedeljni horoskop (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Vage većina saradnika će se rado prikloniti vašem mišljenju, Škorpije neko kritikuje vaš poslovni stil i način ponašanja, ali vi se oglušujete o komentare

1433
0

Strelčevi uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način

Ovan
Obratite pažnju na nove poslovne mogućnosti i prihvatite savremene ideje koje vam predlaže jedna starija osoba. Pokazaće se da kroz saradnju ili udruživanje možete da ostvarite uspešnije rezultate. Svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak u vašem društvenom životu. Dobijate svu partnerovu pažnju, tako da svet oko sebe sada posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima. Na sreću postoji osoba koja podstiče vaše emocije i maštu.

Bik
Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Blizanci
Prolazite kroz neke neobične situacije u kojima morate da delujete pribrano. Potrudite se da svi oko vas dobiju dovoljno potkrepljenja kako biste zajedničkim snagama rešili zadatke koji su pred vama. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promene u raspoloženju kod vas stvaraju dodatnu nervozu ili emotivnu nesigurnost.

Rak
Poslovna taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek očekivani epilog ili pozitivne rezultate. Moguće je da veko vas dovodi pred svršeni čin ili da indirektno odbacuje vaše ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, umešnosti ili praktičnog iskustva. Suviše je rano da donosite ocenu o ponašanju bliske osobe ili neki ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po vašoj volji. Potrudite se da smirite svoje uzavrele strasti.

Lav
Zaintrigirani ste da se oprobate u nekim novim poslovnim situacijama. Izazov na vas deluje vrlo stimulativno, posebno kada do dobrog rešenja stižete na neki originalan način. Važno je da udružite svoje interese sa osobama za koje vas vezuju pozitivna iskustva i emotivna nota. Ljubavni partner će vas navesti da promenite svoje mišljenje o nekim zajedničkim planovima. Na sreću, prati vas emotivni sklad i brzo se orijentišete prema novim izvorima radosti

Devica
Zalažete se za neke nove poslovne ideje, međutim vaša okolina često predstavlja glavni problem ili smetnju da u potpunosti realizujete ciljeve koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da to ozbiljnije utiče na vašu osnovnu orijentaciju ili raspoloženje. Povucite jasniju granicu između poslovnih i privatnih dešavanja, kako biste sačuvali porodični mir i dobar odnos sa voljenom osobom. Na sreću neko vam nudi svoju nesebičnu pomoć kad god to zatražite.

Vaga
Delujete pozitivno i podstičete svoju okolinu na dodatno angažovanje. Većina saradnika će se rado prikolniti vašem mišljenju i neko će vam prepustiti da donesete važnu odluku u zajedniko ime. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu. Postoje razni sadržaji koji će vam ulepšati raspoloženje i koji će obogatiti vaše iskustvo.

Škorpion
Neko kritikuje vaš poslovni stil i način ponašanja, ali vi se oglušujete o prateće komentare. Naročito Vam je stalo da u najkraćem roku ostvarite uspešne rezultate, kao i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Zbog toga pronalazite neke zaobilazne načine na svome putu do cilja. U ljubavi nikako da se skrasite ili da predahnete. Kada pomislite da su problemi ostali daleko iza vas, partner će vas neugodno iznenaditi. Na pomolu je i novo poznanstvo koje će vas zaintrigirati.

Strelac
Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Jarac
Ponekad različite promene ili novi uslovi deluju kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Sve se svodi na dobru procenu i na uspešno planiranje. Partner deluje pozitivno na vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim očima i sa više optimizma. U nečijoj blizini osećate dobro raspoloženje, emotivni zanos i novi priliv pozitivne energije.

Vodolija
Delujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.

Ribe
Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od poverenja ili ugleda. Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2018. GODINE: Vodolije važno je da se rasteretite suvišnih briga, Jarčevi potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode
NAREDNA VESTSrećni dani (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Ovnovi možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, Bikovi nalazite se pod uticajem faktora sreće u sredu, petak i nedelju