Home Vesti Srećni dani (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Ovnovi ...

Srećni dani (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Ovnovi možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, Bikovi nalazite se pod uticajem faktora sreće u sredu, petak i nedelju

1201
0

Blizanci važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i nedelju

Ovan
Postavili ste sebi visoke kriterijume i ne odustajete od nekih velikih ciljeva. Važno je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika sredu i nedelju.

Bik
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u sredu, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Bika ili Strelca u utorak i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu, nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju u utorak i četvrtak.

Rak
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite dobitnu kombinaciju, brže ili bolje nego Vaši potencijalni rivali. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, petak i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Lav
Imate sjajnu takmičarsku viziju i osećate pojačani impuls za pobedom. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 31, 44, 53, 67 i 73. Vaši srećni dani su: utorak, petak i nedelja. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i subotu.

Devica
Osećate pojačanu strast i stalo Vam je da ostvarite zapaženi uspeh u odnosu na ostale saigrače. Uz dobru veštinu potrebni su Vam i neki skriveni aduti. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, sredu i petak. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u četvrtak i subotu.

Vaga
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za akciju. Nemojte oklevati, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da kombinujete različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Škorpion
Dobra informisanost i aktivna uloga obećavaju takmičarski napredak. Uvećate svoju ulog u skladu sa afinitetima i iznenadnom prilikom koja Vas prati. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u ponedeljak, četvrtak i subotu. Izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese u sredu i petak.

Strelac
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i subotu.

Jarac
Postoje različite mogućnosti izbora, ali Vi imate sjajan impuls i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, petak, nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i četvrtak.

Vodolija
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Ribe
Postoje situacije koje zahtevaju dodatnu koncentraciju u svim fazama igre i bolje prilagođavanje na različite uslove. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali najbolju poziciju u sredu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Vage većina saradnika će se rado prikloniti vašem mišljenju, Škorpije neko kritikuje vaš poslovni stil i način ponašanja, ali vi se oglušujete o komentare
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (31. decembar 2018. – 7. januar 2019. godine): Lavovi važno je da podstičete svoju maštu i da imate pravi podsticaj, Device uz više otvorenosti sve će ispasti bolje, potrudite se