Home Vesti Srećni dani (11. februar – 18. februar) 2019. godine: Vage izbegavajte zonu...

Srećni dani (11. februar – 18. februar) 2019. godine: Vage izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak, Jarčevi možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju neparnih brojeva

1333
0

Škorpije nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu

Ovan
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Bik
Krajnji uspeh proizilazi iz dobrih procena i veštine brzog prilagođavanja na novu priliku. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na dela u utorak,sredu i petak . Računajte na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i da izbegavate zonu viskog rizika u četvrtak i subotu.

Blizanci
Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Rak
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za akciju. Nemojte oklevati, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da kombinujete različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Lav
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Devica
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak . Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u ponedeljak i nedelju.

Vaga
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Škorpion
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Strelac
Sve je moguće promeniti uz dobar impuls i pozitivan uticaj u presudnim situacijama. Dozvolite sebi određenu notu takmičarskog egzibicionizma, kako biste ostvarili glavnu premiju ili maksimalne rezultate. Računajte na uspešnu formulu u četvrtak i subotu. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju u petak i subotu.

Jarac
Imate sjajnu viziju, upotrebite neke tajne adute kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve u ponedeljak, utorak i sredu. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju neparnih brojeva. Ukoliko se nalazite u zoni ekstremnog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i petak.

Vodolija
Postoje različiti takmičarski uticaji, ali važno je da odredite svoje prioritete kako biste usmerili koncentraciju na osnovne ciljeve. Osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacijau petak i nedelju.

Ribe
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali postoji mogućnost za primenu različitih taktika. Ponekad spremnost na brzu akciju predstavlja glavni adut, proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, sredu i četvrtak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Ovna, Jarca ili Raka u ponedeljak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (11. februar – 18. februar) 2019. godine: Lavovi primećujete da saradnici oko vas često menjaju svoje mišljenje ili stavove, Device delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici
NAREDNA VESTOvako se pravilno kuva domaća kafa: Probajte na stari način – bolju sigurno niste pili