Home Vesti SREĆNI DANI (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Lavovi važno je...

SREĆNI DANI (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Lavovi važno je da sačuvate svoje interese u četvrtak i petak, Device nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju

1115
0

Rakovi ponakad želja za ličnim trijumfom može da podstakne na dobru akciju, ali i da navede na pogrešno rešenje

Ovan
Imate sjajnu takmičarsku viziju i osećate pojačani impuls za pobedom. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 31, 44, 53, 67 i 73. Vaši srećni dani su: utorak, petak i nedelja. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i subotu.

Bik
Uz pojačanu dinamiku igre možete da poboljšate svoju takmičarsku poziciju ili da ostvarite dobitak na parelanim stranama. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, utorak i četvrtak. Računajte na faktor iznenađenja. Ako Vas neko ometa obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Blizanci
Različite okolnosti su na Vašoj strani, što deluje vrlo podsticajno na dobar izbor stila ili načina igre. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, petak i nedelju . Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Rak
Ponakad želja za ličnim trijumfom može da podstakne na dobru akciju, ali i da navede na pogrešno rešenje. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite uspešnu formulu: u sredu, petak, subotu. Obratite pažnu na neki iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Strelca ili Vodolije u četvrtak i nedelju.

Lav
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i pokušavate da ostvarite maksimalne rezultate u odnosu na svoje mogućnosti. Ugledajte se na nekog od uspešnih suigrača iz okruženja. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije u ponedeljak, sredu i subotu. Važno je da sačuvate sve svoje interese u četvrtak i petak.

Devica
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Vaga
Imate dobru viziju i umete vešto da kalkulišete na različitim stanama. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i četvrtak. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i subotu.

Škorpion
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Strelac
Na takmičarskoj sceni postoje različite situacije koje zahtevaju dobru procenu i strogu selekciju ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u četvrtak i petak.

Jarac
Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Vodolija
Sve se svodi na blic procenu i na odlučnu akciju. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i petak. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, utorak i četvrtak. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje.

Ribe
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNEDELJNI HOROSKOP (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Bikovi kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije, pre nego što donesete važnu odluku o novim planovima ili o ulaganju, Blizanci emotivni zanos u vama budi nove ideje i podstiče veliku radost
NAREDNA VESTLJUBAVNI HOROSKOP (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Škorpije potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu, Strelčevi zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju