Home Vesti NEDELJNI HOROSKOP (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Bikovi kontaktirajte saradnike...

NEDELJNI HOROSKOP (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Bikovi kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije, pre nego što donesete važnu odluku o novim planovima ili o ulaganju, Blizanci emotivni zanos u vama budi nove ideje i podstiče veliku radost

1551
0

Ovnovi pokazaće se da poslovni interesi i lično zadovoljstvo ponekad čine idealnu kombinaciju

Ovan
Delujete vrlo energično u raznim situacijama i umete da ostavite sjajan utisak na okolinu. Vaš ritam je teško pratiti i zato pokažite dovoljno sluha za nečija opravdanja. Pokazaće se da poslovni interesi i lično zadovoljstvo ponekad čine idealnu kombinaciju. Nemojte dozvoliti da se vaš partner oseća uskraćeno u bilo kom smislu.

Bik
Naglašena dinamika novih poslovnih dešavanja na vas deluje kao dodatna motivacija. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije, pre nego što donesete važnu odluku o novim planovima ili o ulaganju. Stalo vam je da ugodite porodici i bliskoj osobi, tako da činite sve što je moguće da usrećite one koje volite.

Blizanci
Osećate kreativnu inspiraciju, a različite poslovne prilike na vas deluju vrlo podsticajno i poučno. U svemu sačuvajte dobru meru i nemojte dozvoliti da vam neko nameće svoja pravila. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i podstiče veliku radost. U odnosu sa voljenom osobom želite da se oprobate u nekim čarobnim situacijama.

Rak
U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute kako biste ostvarili vrhunske ciljeve koje ste postavili. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, jer uspeh prozilazi iz raznih oblika prilagođavanja Očekuju vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom. Partner ima pozitivan uticaj na vašu inspiraciju.

Lav
Delujete afirmativno prema svojoj okolini i imate sluha za savremene ideje koje predlažu saradnici. Važno je da podstičete zajedničke akcije kako biste u najkraćem roku ostvarili što više ciljeva. Uz nečiju asistenciju uspećete da rešite i neke finansijske obaveze. U odnosu sa partnerom stalo vam je da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju ili razlike koje vas udaljavaju. Važno je da se uzajamno razumete i podržavate.

Devica
Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Vaga
Očekuju vas brojne obaveze i preuzimanje novih uloga u poslovnim dogovorima. Prihvatite sve što vas podstiče na pozitivno razmišljanje, naročito kada dobijate sugestiju od saradnika sa kojima ste više puta ostvarili uspešne rezultate. Uporno pokušavate da proniknete u neke tajanstvene planove o kojima vaš partner ne želi previše da priča. Ponekad je teško tačno proceniti nečiju ulogu ili sve uticaje koji postoje u ljubavnom odnosu.

Škorpion
U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Strelac
Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa zadatom situacijom u kojoj se nalazite ili sa novim poslovnim izazovima. Potrebno je da napravite listu prioriteta i da se opredelite za korisne ciljeve koji će vam omogućiti bolje uslove. Ne želite da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamnu privrženost.

Jarac
Interesantne ideje koje imate potvrđuju vašu originalnost u razmišljajnju i potvrđuju vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različitosti koje postoje u vašem okruženju na način da svi oko vas budu zadovoljniji. Moguće je objediniti neke poslovne i privatne interese u dobitnu kombinaciju. U ljubavnom životu priželjkujete da ostvarite sve ono što vam se nalazi u srcu i duši.

Vodolija
Raspolažete sa pouzdanim informacijama i imate dovoljno samopouzdanja, što predstavlja dobre preduslove za uspešno rešavanje poslovnih tema oko kojih ste angažovani. Važno je da kombinujete neka praktična rešenja sa raspoloženjem saradnika kako biste ostvarili zajedničke interese. Trudite se da pravilno odgonetnete razne dileme koje postoje u odnosu sa partnerom. Uzajamna tolerancija i razumevanje u potpunosti mogu da vas rasterete.

Ribe
Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST(FOTO) Anđelkina kapija: Zahvaljujući seriji Ranjeni orao i Slobodi Mićalović mesto u trebinjskom Starom gradu postalo nezaobilazno za turiste
NAREDNA VESTSREĆNI DANI (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Lavovi važno je da sačuvate svoje interese u četvrtak i petak, Device nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju