Home Vesti Srećni dani (7. januar – 14. januar 2019. godine): Lavovi računajte na...

Srećni dani (7. januar – 14. januar 2019. godine): Lavovi računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje, Device nemojte dozvoliti da vas neko navede na loš izbor kombinacija u četvrtak i subotu

1150
0

Rakovi računajte na pozitivan uticaj bele boje

Ovan
Postoje situacije u kojima je teže odrediti dobar redosled poteza i takmičarske prioritete. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate u ponedeljak, sredu i petak. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i četvrtak.

Bik
Uz dobar hazarderski impuls potrebna Vam je i nečija asistencija kako biste u potpunosti ostvarili takmičarsku dominaciju. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom u utorak, četvrtak i subotu. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i nedelju.

Blizanci
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Rak
U zavisnosti od svog takmičarskog raspoloženja i motivacije prihvatite različite mogućnosti. Na sreću, prati Vas sjajan unutrašnji impuls. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, utorak i subotu. Računajte i na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u petak i nedelju.

Lav
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak.

Devica
Različite mogućnosti mogu da Vas dekocentrišu u završnoj fazi igre i ne predstavljaju prednost u nekim delikatnim situacijama. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u četvrtak i subotu.

Vaga
Ponekad je teško napraviti dobru procenu u događajima na takmičarskoj sceni i potrebna je stoga selekcija pri izboru ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Škorpion
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod direktnim uticajem faktora sreće. Slobodno prihvatite različite izazovne kombinacije, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u sredu i subotu i nedelju. U Vašem interesu je da sačuvate svoj ulog kako biste obezbedili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u četvrtak i petak.

Strelac
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Jarac
Nalazite se u promenljivoj formi i pokušavate da zadržite dobru poziciju. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Sačuvajte dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Vodolija
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (7. januar – 14. januar 2019. godine): Bikovi okolina na vas vrši pritisak i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika, Blizanci prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (7. januar – 14. januar 2019. godine): Vage emotivni zanos koji osećate u vama budi želju za strasnim susretima, Škorpije nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje vas zbližavaju sa partnerom