Home Vesti Nedeljni horoskop (7. januar – 14. januar 2019. godine): Bikovi okolina na...

Nedeljni horoskop (7. januar – 14. januar 2019. godine): Bikovi okolina na vas vrši pritisak i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika, Blizanci prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva

1181
0

Ovnovi važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene

Ovan
U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Bik
Primećujete da okolina na vas vrši neki vid pritiska i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika. Ipak, zarad zajedničkog uspeha prihvatite kompromisna neka rešenja ili dogovore. Nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom. Zadovoljstvo koje vas ispunjava u odnosu sa partnerom i harmonija koja vas prati u porodičnom životu, pozitivno se reflektuje na vaše kompletno samopouzdanje. Opustite se uz bliske osobe.

Blizanci
Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.

Rak
Angažovani ste na različitim stranama i optimistično procenjujete ishod u poslovnim dogovorima. Neko ima uticaj na vaše odluke i podstiče vas da nastavite sa promenama koje ste započeli. Učinite sve što se od vas očekuje z zajedničkim akcijama. Skloni ste čestim promenama u svom ponašanju i raspoloženju, tako da delujete zbunjujuće na svog partnera. Teško vam je da uskladite svoj ljubavni ritam ili afinitete u odnosu sa bliskom osobom i porodicom.

Lav
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili da promenite tok događaja na poslovnoj sceni. Prihvatite mudre savete, važno je da sačuvate dobru poziciju i da opravdate nečije poverenje. U svom emotivnom zanosu imate velika očekivanja ili potrebe, ali partner nije uvek u stanju da ispuni sve vaše želje i zahteve.

Devica
Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od poverenja ili ugleda. Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Vaga
Dobro ste obavešteni o svemu i pomno pratite najnovija dešavanja na poslovnoj sceni. Ipak, neko će vas prilično iznenaditi i to u vašu korist. Sada je trenutak da preispitate svoje saradničke veze i da promenite neke poslovne odluke. Novo iskustvo će vam biti od velikog značaja. Nema razloga da se previše osvrćete za nekim događajima iz svoje ljubavne prošlosti. Ukoliko ste već odlučili da napravite “veliki obrt”, onda pro orate da napravite i dobar izbor.

Škorpion
Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Strelac
Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ali to još uvek nije dovoljno da u potpunosti ispunite sve svoje ciljeve. Potrebno je da se precizno dogovorite o zajedničkim rešenjima i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Prihvatite savet koji dobijate od jedne uticajne osobe. Uskoro ćete detaljnije analizirati svoj ljubavni život. Pokažite više emotivnog sluha ili tolerancije, nema potrebe da komplikujete svoj odnos sa jednom bliskom osobom.

Jarac
Ostvarili ste uspešne rezultate na različitim poljima i sada zasluženo možete da predahnete od nekih napornih situacija. Kombinacija intuicije i praktične pameti predstavlja dobar model po kojem treba da se upravljate i u budućim aktivnostima. Vođeni unurasnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje ljubavni partner. Delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. Vođeni unurašnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje vaš ljubavni partner.

Vodolija
Poslovna strategija koju trenutno sprovodite donosi samo delimične rezultate, što vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni ili nemojte davati ishitrene izjave pred osobom koja moze da vas okarakterise na pogresan nacin. Stalo vam je da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Ribe
Iznenadne promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vreme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lepe misli i topla osećanja uvek dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNe voli samo naš narod Putina: Kalendar sa likom ruskog predsednika najprodavaniji u Japanu
NAREDNA VESTSrećni dani (7. januar – 14. januar 2019. godine): Lavovi računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje, Device nemojte dozvoliti da vas neko navede na loš izbor kombinacija u četvrtak i subotu