Home Običaji ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI NARUČUJU U KAFANI: Bikovi seku vene na “Crne kose,...

ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI NARUČUJU U KAFANI: Bikovi seku vene na “Crne kose, Jarčevi lome čaše na “Šta će mi život bez tebe dragi”

6737
0
Preobraženje Gospodnje: Uzdržite se od spavanja, odlaska u kafanu... Proverite zašto se deci prišivaju parice
Preobraženje Gospodnje: Uzdržite se od spavanja, odlaska u kafanu... Proverite zašto se deci prišivaju parice

Svaki horoskopski znak, zajedno sa svim svojim emocijama na maksimumu, zrači svojom unikatnom energijom

Jedni mirno sede za stolom i cupkaju nogama, drugi se hvataju za džep i časte muziku. Ima nas svakakvih. Zvezde, ipak, znaju šta je sudbinski srodno vašim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas pogađaju vaši sudbinski hitovi.

Ovan
Ovnovi vole da budu frajeri i švaleri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje više to njima dobro ide, a priznaćete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naručuju Mars i Pluton:

HARIS DŽINOVIĆ: RANO JE ZA TUGU
Prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to…

Bik
Bikovi po pravilu obožavaju kafančinu. Oni vole da im ribe šapuću “dragi, bez tebe ne mogu živeti”, dok će ženski Ovnovi još i da zapevaju “Noćas mi srce pati”. Ali, danas, samo za vas, Venera odlučuje, hvata se za najveći novčanik i viče:

HANKA PALDUM: CRNE KOSE
Crne kose, raspletene bujne
mrsile su ruke tvoje
samo jedan dan
ljubio si usne moje rujne
ljubav prođe kao kratak san

Ko je bio čuveni Jagodinski čiča: Ostao bez obe noge u ratu, puzeći obrađivao zemlju, a čezama sa konjima dolazio u kafanu na pivo i zbijao šale sa svima

Blizanci
Raspoloženje je kod Blizanaca često nepredvidivo, varira od zezanja do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga omiljena ste osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama vaš Merkur naručuje pesmu:

TOMA ZDRAVKOVIĆ: KAFANA JE MOJA SUDBINA
Da li si mi verovala
ženo jedina
da li si mi verovala
da l’ si praštala

Rak
Račići su veoma emotivan znak, mi ih obožavamo. Zvezde ih takođe obožavaju, njihovo dominantno nebesko telo, romantični mesec šalje puno vina i rakije uz pesmu:

ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI NARUČUJU U KAFANI: Bikovi seku vene na "Crne kose, Jarčevi lome čaše na "Šta će mi život bez tebe dragi"
ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI NARUČUJU U KAFANI: Bikovi seku vene na “Crne kose, Jarčevi lome čaše na “Šta će mi život bez tebe dragi”

TAKAV JE KOLE! (Kole pije)
Kad je došlo vreme
kući da se krene
ne daju mu žene
ne daju mu žene …

Lav
Lav je vatreni znak koji voli život i od njega očekuje da se dobro zabavlja. Vaš zaštitnik je sunce i za ovu priliku vam poručuje:

CECA: LEPOTAN
Otkad te sretoh ja nemam mira
lepota tvoja mene opija
a ti ne zelis da vidis to
jer imas ljubavi sto

Devica
Devica je često nežna ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro, pa tek onda korak napred. Za vas, vaša planeta Merkur naručuje:

ZORICA BRUNCLIK: KOŠAVA
Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe živim
jer ti me putem sna
nosiš ko Košava…

Vaga
Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za Vagu, prema tome Venera vam šalje želje, čestitke i pozdrave uz pesmu:

MIROSLAV ILIĆ: POLOMIĆU ČAŠE OD KRISTALA
…Polomiću čaše od kristala,
počupaću bokore od lala…

Škorpija
Škorpija je vodeni znak, kao riba i rak i živi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su osećanja veoma važna za škorpiju one ih iskazuju drugačije nego drugi vodeni znaci, češće skrivene u grudima. Za naše Škorpijice jedan vrhunki hit!

SAFET ISOVIĆ: MOJ DILBERE
…Što te volim, ah, što te ljubim
aman, aman, Bože moj…

Ona je bila prva kraljica narodne muzike: Punila je kafane, praznila džepove muškaraca, a današnje pevačice nisu joj ni do kolena (FOTO+VIDEO)

Strelac
Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Vaš Jupiter poručuje:

LEPA BRENA ZA 4 OSOBE!
…Imam pesmu da vam pevam
imam srce da vas volim
ali nemam kome
pesmu da poklonim…

Jarac
Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Kao i za ostale zemljane znake, za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji će činiti život disciplinovanim i u nekom redu. Za vas je pesma Silvane Armenulić:

SILVANA ARMENULIĆ: ŠTA CE MI ŽIVOT BEZ TEBE DRAGI
…Šta će mi zivot bez tebe dragi,
kad drugu ljubav ne želim da imam…

Vodolija
Ijao, kako ovaj znak voli provod, društvo, kafane. Vodolija je simbol čuvara vode, a gde ima vode ima i piva! Za vas Uran i Saturn naručuju sledeći hit:

DŽEJ RAMADANOVSKI: RITAM VOZI, VOZI!
…A ritam vozi, vozi, vozi ne staje
ovde se cak i voda prodaje…

Ribe
Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani “patos” u kafani možete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. Neptun i Jupiter poručuju:

VASILIJA RADOJČIĆ: MITO BEKRIJO
…Zasto dušo ne dođeš
da me kući povedeđ
da ti svoje srce predam
da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo

(Izvor: Dnevno.rs, foto: Pixabay.com)

PRETHODNA VESTSkandal zbog gologlavog kneza Mihaila: Kako su Beograđanke raširile trač o samoubistvu italijanskog vajara, a istina je bila sasvim drugačija
NAREDNA VESTNarodna verovanja i običaji: Deca rođena u zimsko doba treba da nose ova imena