Home Vesti (VIDEO) Na izboru za Mis sveta igralo se užičko kolo: Devojke iz...

(VIDEO) Na izboru za Mis sveta igralo se užičko kolo: Devojke iz Srbije, Bosne i Crne Gore napravile šou, pridružile im se Šveđanka i Mađarica

1358
0

Ovogodišnja mis sveta je iz Meksika i odustala je od karijere modela da bi se posvetila humanitarnom radu

Ona je pobedila 117 takmičarki, među kojima je i naša Ivana Trišić koja je na sceni zaigrala kolo sa predstavnicama Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Ivana Trišić, Natalija Gluščević i Anđela Paleksić su u Kini, na izboru za najlepšu ženu sveta zaigrale Užičko kolo, a pridružile su im se mis Mađarske Andrea Šarvaš i mis Škotske Linzi Mekliland. Naravno da su dobile ogroman aplauz. Ivana Trišić nije ostvarila visok plasman. Posle kolca to više apsolutno nije važno.

Zvanična mis sveta je Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26) koja je odustala od karijere modela da bi se bavila humanitarnim radom. Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande.

Vanesa je rođena 1992. godine i svoj karijeru započela je učešćem u emisiji Mexico’s Next Top Model , gde je i pobedila. Ona je diplomirala međunarodni biznis, volontira za organizaciju koja pomaže migrantima i vodi rehabilitacioni centar za devojčice. Takođe radi za Nacionalni Institut za mlade, a ima i licencu ronioca.

(Izvor: noizz.rs/foto: Pixabay, youtube printscreen, youtube.com)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2018. GODINE: Ovnovi prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o poslovnoj saradnji, Blizanci nalazite se u sjajnoj formi
NAREDNA VEST(FOTO) Dodao jedno slovo i prepravio grafit “Ubi Srbina”: Jedni ga hvale, drugi pljuju!