Home Vesti (VIDEO) Sve puca od erotike: Anica je baš bila dobra, Neda nevina...

(VIDEO) Sve puca od erotike: Anica je baš bila dobra, Neda nevina snimala vruće scene, a Marija ih je sve zasenila

11534
0
(VIDEO) Sve puca od erotike: Anica je baš bila dobra, Neda nevina snimala vruće scene, a Marija ih je sve zasenila
(VIDEO) Sve puca od erotike: Anica je baš bila dobra, Neda nevina snimala vruće scene, a Marija ih je sve zasenila

Domaća kinematografija obiluje scenama koje su nekada bile tabu tema, te je samo njihovo snimanje podizalo veliku prašinu u javnosti

Kako je Neda Arnerić snimila golišave scene, a bila je nevina, kao i to kako je Mirjana Karanović podnela scene sa svojim dečkom u privatnom životu… Ništa bolje nisu prošle ni ostale naše glumačke legende.

Anica Dobra glumila je u mnogim nemačkim filmovima, a manje poznata komedija pod nazivom “Još jedna reč i oženiću te”, postala je upravo poznatija široj javnosti zbog vrelih scena koje u njemu ima naša glumica.

Anica se za potrebe ovog ostvarenja potpuno skinula. Inače, Anica u filmu igra ženu koja je zatrudnela uz pomoć donora sperme. Zatim je nakon skoro dve decenije, pronašla muškarca koji je otac njeno dvoje dece, a emocije između njih variraju od ljubavi do mržnje.

Srbi su prvi FILM ZA ODRASLE snimili 1928. godine: Publika je bila oduševljena, a prvi i jedini put se tada pojavila i čuvena Žanka Stokić

Scena švedske akcije Nede Arnerić i Slavka Štimca danas već ima kultni status, ali glumica se i dalje šokira kada se vidi gola na platnu. Ipak, kaže da je ponosna što je bila deo tog filma koji je režirao Slobodan Šijan. Iz ove scene je i popularna replika “I tata bi sine”.

Neda je o ovim scenama kasnije rekla sledeće:
– Nisam imala pojma o seksualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo: oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, a ja se smatram dobrim zanatlijom – objašnjavala je tada glumica.

Iako je prošlo više od 30 godina, skoro da ne postoji osoba koja nije pogledala ili se bar ne seća neke od scena iz filma “Oficir sa ružom” u kojem glumi Žarko Laušević.

Glumica Ksenija Pajić je prvu veliku ulogu ostvarila u filmu “Oficir s ružom” iz 1987. godine reditelja Dejana Šoraka. Ostvarenje je dobilo dve nagrade na Pulskom filmskom festivalu, za najbolji scenario i glavnog glumca. Pajić je zajedno sa Žarkom Lauševićem iznela glavne uloge.

– To je zaista bilo davno. Znam da je bila posebna atmosfera za vrijeme snimanja. Ta uloga je moja prva velika, glavna uloga na filmu i sjećam se da sam bila jako uzbuđena zbog samog rada na filmu i snimanja. Sviđali su mi se i scenario i uloga. Bilo mi je jako lepo i uzbudljivo. Imala sam dobre partnere i Žarko Laušević je bio tu. Bilo je posebno – rekla je nedavno Ksenija Pajić.

Glumica Mirjana Karanović bila je u strasnoj vezi sa dvadeset godina mlađim sarajevskim glumcem Erminom Bravom. Za njega ima samo pohvale i ne kaje se zbog priznanja javnosti o svojoj vezi.

Šta Srbi najviše traže na najjačem portalu za odrasle: Lisa En, Serbian, a treći pojam će vas baš iznenaditi

Zajedno su savladavali mnoge scene, ali i one koje su bile izuzetno škakljive, posebno za pozorište.

“Radi se o akciji na pozornici. Na bini je zemlja, mi goli i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su sasvim goli. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala”, rekla je iskreno Mirjana Karanović.

Serija “Senke nad Balkanom” jedna je od najpopularnijih u našoj zemlji, a ova političko – krimi priča obiluje scenama o kojima se pričalo. U poslednjoj emitovanoj epizodi čaršave su gužvali glavni glumac Dragan Bjelogrlić (54) i Marija Bergam (26).

Njihov odnos u seriji i te kako intrigira još od prve zajedničke scene, a kulminacija je prikazana u poslednjoj sceni osme epizode.

(Izvor: Blic.rs)

PRETHODNA VEST(VIDEO) Nikad zaboraviti heroje sa Košara i Paštrika: Kako se na padinama Vlaških planina snima saga o srpskom Termopilu
NAREDNA VESTĆerka Vuka Karadžića u ljubavnom trouglu: Mina je javno volela jednog, tajno drugog srpskog pisca, a obećala se grbavom ruskom doktoru