Home Vesti Žiža nije volela Evu Ras, ali su se likovi iz “Srećnih ljudi”...

Žiža nije volela Evu Ras, ali su se likovi iz “Srećnih ljudi” razbežali zbog ovog problema

3110
0

Jedno od omiljenih domaćih televizijskih ostvarenja, “Srećni ljudi”, pratile su brojne kontroverze

Pored velikih problema “iza scene”, glumci su kuburili s malim honorarima, zbog čega su se na kraju i razbežali.

Takođe, po glumačkim kuloarima i danas se prepričavaju svađe Eve Ras i Žiže Stojanović. Njih dve su se toliko svađale da je Žiža, kako se navodi, u jednom trenutku tražila da Eva napusti seriju, te ju je bolelo što je čuvena Smiljka daleko popularnije od Cane fontane.

“Ma kakva Žiža! Neću o njoj da pričam! Celog života sam je izbegavala. A morala sam sa njom da igram u seriji ‘Srećni ljudi’. Ma, ona je toliko puna sebe da ni ne zna ko je Eva Ras. Kažem vam, neću o njoj”, rekla je jednom prilikom za domaće medije Eva koja je, uprkos Žižinoj želji, ipak ostala u seriji.

Troje glumaca napustilo zbog malog honorara, pojedini glumili više likova, čuveni pas Sima bio slep: Ovo su 20 zanimljivih činjenica o seriji Srećni ljudi koje niste znali

Dubravka Mijatović napustila je seriju zbog malog honorara i kako je tada rekla “uloge koja je počela da se pretvara u pravi haos”. Tanja Bošković je seriju napustila gotovo u isto vreme, takođe zbog malog honorara. Ona se čak i požalila svom partneru iz serije, Desimiru Stanojeviću, da dok ode do pijace inflacija “pojede” ceo honorar.

Dragan Jovanović, koji je tumačio ulogu Luneta Šćekića, je seriju napustio tako što je u dogovoru sa scenaristom odlučio da se njegov lik povuče iz serije. Mladi Šćekić će otići u zavičaj da se zaposli i to će biti “njegov kraj”. Razlog Jovanovićevog odlaska takođe je bilo mali honorar.

(kurir.rs, Youtube printscreen)

PRETHODNA VESTNe biste poverovali: Ovih 7 namirnica su štetne za vaše zube, izbegavaju ih i stomatolozi
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 12. JUN 2019. GODINE: Rakovi potrebno je da podstičete pozitivnu atmosferu, Vage ne dozvolite da različite sitnice utiču na vašu psihičku ravnotežu