Home Vesti (FOTO) NAJLUĐA SVADBA U SRBIJI: Mladoženja dao punomoćje komšiji da ga zameni...

(FOTO) NAJLUĐA SVADBA U SRBIJI: Mladoženja dao punomoćje komšiji da ga zameni na venčanju?!

1748
0

Da li je posredi neka šala ili je u pitanju realan događaj

Da se neverovatne stvari dešavaju gotovo svakodnevno i to u našem okruženju svedoči i objava jedne žene u jednoj Fejsbuk grupi, čiji su članovi ljudi koje interesuje astrologija.

Najopasniji srpski običaj: Da li znate zašto se puca u jabuku na srpskim svadbama?

Naime, ona je sa članovima pomenute grupe podelila svoje neobično iskustvo:

– Prošle nedelje, 1.11.2018, udala sam se na malo neobičan način. Moj muž nije bio na venčanju, dao je punomoć svom komšiji da bude mladoženja umesto njega. Venčanje je bilo u Srbiji, u Novom Sadu. Ja nisam državljanin Srbije, moj muž jeste i morala sam da putujem iz UK da bih se udala. To mi je drugi brak, a na venčanju su mi bili meni skroz nepoznati ljudi, doduše, kumovi i komšije mog muža. Kako se to može videti u mom natalu? – napisala je ova žena i priložila svoju natalnu kartu.

Srpski svadbeni običaji: 7 stvari koje mlada mora da uradi kako bi brak bio srećan i dugovečan

Da li je posredi neka šala ili je u pitanju realan događaj, nije nam poznato, ali svakako možemo konstatovati da je zaista neobična pojava.

(Izvor: Espreso, foto: Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2018. GODINE: Ribe voljena osoba negoduje i osporava vaše ponašanje, Vage donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu
NAREDNA VESTObeležava se 100 godina od završetka Prvog svetskog rata: Srbija je najgore prošla, izgubila je 28 odsto populacije