Home Vesti Ko voli, nek izvoli: Ovo je najskuplji stan u Srbiji i košta...

Ko voli, nek izvoli: Ovo je najskuplji stan u Srbiji i košta 824.000 evra

1297
0

Vrhunska nekretnina salonskog tipa, u površini od 170 kvadrata koja se nalazi na drugom spratu u stambenom objektu od četiri stana

Kvadrat u luksuznom “Beogradu na vodi” u samom srcu Beograda košta između 2.200 i 2.500 evra. Ipak, izgleda da ga je “ušio” kvadrat u Novom Sadu, barem kada je reč o oglasu za stan koji je frapirao korisnike društvenih mreža.

Zavera i atentat u Marseju: Poslednje reči kralja Aleksandra i poruka svom narodu (VIDEO)

Stan u Novom Sadu, od 170 kvadrata prodaje se za 824.000 evra, pa ispada da je kvadrat ovog stana procenjen na preko 4.800 evra. Uknjiženi, 4,5-sobni stan nalazi se u centru vojvođanske prestonice dolazi sa centralnim grejanjem i garažom.

“Vrhunska nekretnina salonskog tipa, u površini od 170 kvadrata koja se nalazi na drugom spratu u stambenom objektu od četiri stana. Stan sa dva ulaza, prijemnim salonom, dnevnim boravkom, sa tri spavaće sobe, dva sanitarna čvora, kuhinja sa trpezarijom. Nekretnina je komplet renovirana, kao i unutrašnjost objekta. Postavljen video nadzor, alarmni sistem i protivpožarni sistem. Ulazna blinidara vrata rađena po meri, tv, internet priključak u svim prostorijama, granitne plocice u kupatilima, kuhinji i na terasi. Kuhinja rađena od punog oraha sa radnim ostrvom, tehnika bosh serija 8.. U dnevnom boravku kamin od traventina…” – stoji u opisu na sajtu agencije koja prodaje stan.Inače, iz agencije koja prodaje stan su nam kratko rekli da je ovo stvarna cena stana, da nije u pitanju greška kako se nagađalo na društvenim mrežama, a da je cenu odredila volja vlasnika, a ne tržišna logika. Ko je vlasnik i da li ima zainteresovanih kupaca nisu mogli da nam otkriju.

Evidentno je da je ovo nenormalno visoka procena stana, jer, primera radi, prosečan kvadrat u Briselu, srcu EU iznosi već godinama oko 2.400 evra.

Inače kada je reč o svetskim metropolama, rekorder je Peta avenija u Njujorku sa kvadratom od 108.000 dolara i ulica Pik u Hong Kongu gde se možete skućiti za 114.000 dolara po metru kvadratnom.

(Izvor: espreso.rs)

PRETHODNA VESTStatus lekara koji je digao Srbiju na noge: Ušao sam u pekaru i video njih, gladne i siromašne…
NAREDNA VESTNavali narode: Slana torta za svakoga