Home Vesti Oglasila se odbegla mlada iz Odžaka: Ja sam digla kredit da sredimo...

Oglasila se odbegla mlada iz Odžaka: Ja sam digla kredit da sredimo sprat, a ne mladoženja! Njegovi nisu imali para za veselje, a svekar me izvređao!

2021
0
Svadbe između Srba i Albanki sve su učestalije, jedni taj trend osuđuju, drugi podržavaju

“Jako mi je smešno sve! Nije za žaliti, a nije ni za plakati, nego samo za smejati se!” kaže ona

Nakon propale svadbe u Gradačcu u BiH, oglasila se i odbegla mlada Elda Mujčin. Ona je bosanskim medijima ispričala svoju verziju fijaska o kom bruji region, a prema kojoj je mladoženja Edin Huseljić taj koji je pokušao da iskoristi nju i njihovo nerođeno dete kako bi se domogao novca.

“Jako mi je smešno sve! Nije za žaliti, a nije ni za plakati, nego samo za smejati se!” kaže ona.

Cirkus na svadbi u Odžacima pred 300 zvanica: Mlada uzela korpu s parama i pokušala da pobegne, mladoženja u neverici zaplakao

Prvobitno mediji su objavili da je došlo do svađe mladenaca tokom same svadbe i to zbog podele novca kojim su gosti darovali mladu, koja prema tradicionalnim običajima, svima služi kafu. Mlada je navodno zahtevala da sav novac pripadne njoj, a pojavila se čak i cifra od 5.500 maraka. Elda je demantovala sve to, nazvala smešnim i dodala da je niko nije ni pitao za komenatar.

“Mene uopšte nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sledeća: Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala da pokupim, ja pare nisam ni videla kako treba jer kako znate posle kafe ide kuma i još jedna sa tablicom i tu se pare stavljaju, ja kafu delim. Kad se podeli kafa, onda se skupljaju pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, mešali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sela. Što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu” priča Eldina.

Ona je dodala da nije imala dobar odnos sa mladoženjenim ocem.

 

“Sedela sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vredna tih para! Naravno izašla sam iz restorana, sedela ispred još jedan sat za šta imam svedoke gde je i mladoženjina strana bila prisutna, priča su dakle izmislili samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote”, dodala je ona.

Najopasniji srpski običaj: Da li znate zašto se puca u jabuku na srpskim svadbama?

Elda nastavlja svoju priču dalje.

“Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio da sedi i pije sa izgovorom “šta on tu može?” Kredit sam ja podigla za šta imam i dokaz i sredila sprat u kojem je trebalo da živimo zajedno, a ne on. Iskoristio me je i šutnuo!! Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila hvala i lep pozdrav svima”, rekla je Elda.

(Izvor: Kurir.rs, foto: Facebook)

PRETHODNA VESTĐaci gimnazije u Danilovgradu ponovo oduševile region: Opet brane ćirilična slova i opstanak Vukove azbuke (FOTO+VIDEO)
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2018. GODINE: Bikovi nemojte dozvoliti da vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri, Rakovi ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere