Home Vesti Verovali ili ne, ali i ovo postoji: 5 tipova hvatačica bidermajera

Verovali ili ne, ali i ovo postoji: 5 tipova hvatačica bidermajera

2665
0

Da li ste pronašli sebe?

Za većinu neudatih dama vrhunac venčanja je trenutak kada mlada okrenuta leđima baci bidermajer Realno, nijednoj od njih buket cveća baš i nije neprocenjivo blago, ali običaj koji kazuje da je ona koja ga uhvati sledeća koja će stati na ludi kamen, upravo čini bidermajer dijamantom koji bi svaka „udavača“ rado ponela sa svadbe.

Dežurna

Ushićenje sa kojim pristupa hvatanju bidermajera je neobjašnjivo s obzirom da ih ima više nego knjiga na policama. Ipak, ona toliko želi da njen dečko, s kojim je već devet godina u vezi, zaprosi te je spremna na sve kako bi se dočepala mladinog buketa. Staće najbliže moguće, laktaće se dok se mlada priprema za bacanje, gurnuće sve prisutne i skočice u pravcu leta bidermajera. Ako treba polomiće nokat ili zub samo da cveće završi u njenim rukama. Fotku na kojoj pozira sa bidermajerom objaviće na svim društvenim mrežama.

Najluđi srpski svadbeni običaji: Lažna trudnica, kupovina mlade, mrtvačka svadba…

Pritajena

Iako žarko želi da u ovoj godini izgovori sudbonosno „da“, ova dama ni jednim pokretom, pogledom ili stavom neće odati svoju nameru. Sasvim nonšalantno pridružiće se gomili devojaka koje sa podignutim rukama isčekuju buket, neprimetno će se probiti napred, proceniće na koju stranu će cveće pasti jer je snimila da je mlada levoruka i tek će blago poskočiti dok prihvata bidermajer u naručje. Fotku na kojoj pozira sa bidermajerom objaviće na na svim društvenim mrežama.Svadba

Hvala, ali, ne hvala

Dok se sve neudate devojke guraju da uhvate bidermajer, a mlada već treći put zamahuje da baci isti, ona će i dalje sedeti za stolom i nezainteresovano posmatrati celu predstavu. I kada bi joj bidermajer upao u tanjir sa supom, samo bi suptilno ustala i otišla što dalje od mesta „zločina“. Nema naloge na svim društvenim mrežama.

Srpski svadbeni običaji: 7 stvari koje mlada mora da uradi kako bi brak bio srećan i dugovečan

Primorana

Čim mlada počne da se namešta u pozu za bacanje bidermajera, ovoj mladoj dami svi šapuću da se pridruži gomili neudatih devojaka koje su zauzele startne pozicije u borbi za buket cveća. Među najupornijim nagovaračima često se nalazi i njen dečko. Nevoljno će pristati, ali će stati sa strane zverajući unaokolo i čekajući da se sva ta pompa oko bidermajera završi. Vratiće se za sto ili će nastaviti da pleše zadovoljna jer nema fotku sa mladinim buketom za društvene mreže.

Profi

Ona je dečka za kog želi da se uda s namerom dovela na svadbu svoje drugarice s kojom se dogovorila da joj baci bidermajer. Potpuno opušteno stajaće na poziciji koju je s mladom unapred odredila i mirno će sačekati da joj bidermajer padne šaka. Kad se dokopa mladinog buketa, uvežbanog iznenađenog izraza lica, prićiće mladoj kako bi po ko zna koji put pozirale pred fotografom. Fotku će odmah objaviti na na svim društvenim mrežama i tagovaće budućeg mladoženju.

(Foto: Pixabay)

PRETHODNA VEST(FOTO) Cenovnik majstora iz Vranja postao viralni hit: Vi pričate, ja slušam – 2.000 dinara!
NAREDNA VESTSpomenik u Srbiji kakav se retko viđa: 36 godine u Nemačkoj puno radila, tugovala, plakala…