Home Vesti (VIDEO) “Pozivaju na linč, silovanje, nasilje”: Ovaj urnebesan skeč novinarke Studio B...

(VIDEO) “Pozivaju na linč, silovanje, nasilje”: Ovaj urnebesan skeč novinarke Studio B u rep fazonu preti da postane hit

12041
0
"Pozivaju na linč, silovanje, nasilje": Ovaj urnebesan video skeč novinarke Studio B u rep fazonu preti da postane hit

Barbara Životić – dobro zapamtite to ime

Mlada novinarka televizije Studio B Barbara Životić postala je nova zvezda na društvenim mrežama. Naime, radi se o izveštaju novinarke ove beogradske televizije sa subotnjeg protesta pod imenom “Stop krvavim košuljama”, koji ne prestaje da intrigira javnost.

Ona je u neverovatnom naletu ljubavi prema SNS-u nekako uspela da u manje od dva minuta spakuje sve što nije u redu sa novinarstvom danas. Zbog svega toga doživela je uvrede, pretnje, ali i skeč na Youtubu.

Da li znate koja vest je konstantno glavna na Studio B: Evo odgovora na to pitanje (VIDEO)

SevdahBABY joj je na svom Youtube kanalu posvetio pesmicu koja već posle 24 sata ima preko 60.000 pregleda, a zamolio je i da komentari budu u granicama pristojnosti.
– Ljudi, svaki vulgaran komentar i uvrede na račun ove devojke ću brisati. Da, zaslužila je da joj se smejemo, jer je uradila nešto sramotno, ali ne više od toga. Hvala na ljubavi koju ste dali sa ovo čudno muzičko delo! – napisao je SevdahBABY.

Kako sve to zvuči poslušajte video:

Šajkača takođe ne odobrava nasilje bilo koje vrste, s toga vas molimo da ne budete vulgarni u komentarima.

PRETHODNA VESTOVAJ PRAZNIK nije toliko poznat, ali u Gračanici je jedan od NAJSVEČANIJIH DANA U GODINI
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2018. GODINE: Ovnovi prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o poslovnoj saradnji, Blizanci nalazite se u sjajnoj formi