Home Vesti (FOTO+VIDEO) Skupi satovi, jahte, limuzine, vile: Nećete verovati šta sve poseduje Vladimir...

(FOTO+VIDEO) Skupi satovi, jahte, limuzine, vile: Nećete verovati šta sve poseduje Vladimir Putin

4949
0

Vladimir Vladimrovič Putin je jedan od najuticajnijih javnih ličnosti na svetu. Rođen je 7. oktobra 1952. godine u Lenjingradu, gde je stekao i obrazovanje

Jedan od omiljenih satova: Lagne&Sohne
Jedan od omiljenih satova: Lagne&Sohne

Tog 31. decembra 1999. godine Boris Jeljcin je neočekivano podneo ostavku i imenovao Putina koji je tada bio premijer, za privremenog predsednika. Putin je zatim 2000. godine na predsedničkim izborima ostvario ubedljivu pobedu. Posle isteka prvog madata osvojio je i drugi 2004. godine. Onda ga je 2008. godine na tom mestu zamenio Dimitri Medvedev ,koji je Putina postavio za premijera, da bi 2012. a zatim i 2018. Putin opet postao predsednik. Pod njegovim vođstvom smanjio je poreze, uveo nove zakone i još mnogo toga.

Ono što mnoge posebno zanima je to koliko je Putinovo bogatstvo. Na papiru on poseduje skromno bogatstvo dok mnogi kažu da je to mnogo više.

Kada posmatramo sve svetske vođe, Putin ima najskuplju kolekciju časovnika koja je procenjena na 750.000 dolara. Najskuplji sat iz njegove kolekcije marke Lagne&Sohne koji je prekriven kristalnim staklom i ima zlatne kazaljke košta oko pola miliona dolara.

Putin ne krije da obožava jahte
Putin ne krije da obožava jahte

Ni kada su jahte u pitanju ništa manje nije skroman pa tako ima flotu koja se sastoji od četiri jahte, strateški raspoređene u Rusiji. Jednu je dobio od najbogatijih Rusa, dok njegova najpoznatija jahta košta 37 miliona dolara koja ima profesionalno dizajnirani enterijer, vinski podrum ispunjen ekskluzivnim izdanjima i bazen sa vodopadom.

Putin dao dozvolu za ubijanje: Žena ima pravo da najstrože kazni čoveka koji ju je silovao!

Limuzine su mu posebna strast, pogotovo oldtajmeri
Limuzine su mu posebna strast, pogotovo oldtajmeri

Vladimir Putin je poznat kao neko ko voli i automobile. Najnoviji popis njegove automobilske flote broji 700 automobila. On na raspolaganju čak ima i Formula 1 automobile, ali kaže da su mu omiljeni oni automobili koji su napravljeni u Rusiji. Najskuplji auto je specifična limuzina koja je dizajnirana samo za njega.

Helikopter MI-8
Helikopter MI-8

Pored automobila Putin je veliki ljubitelj i aviona. Osim predsedničkog aviona, on poseduje još 43 aviona čija je vrednost procenjena na milijardu dolara. Takođe poseduje i nekoliko helikoptera, a najimpresivniji je Mi-8 koji je u potpunosti prilagođen njegovim željama, bezbednosti i komforu.

Novinari pitali Putina zašto se stalno slika bez majice: Ovakav odgovor nisu očekivali

Poseduje dosta nekretnina, a posebno obožava raskošnu vilu u italijanskom stilu

Poseduje 20 poseda u čitavoj zemlji, koji koštaju nekoliko milijardi dolara. Sve njegove vile su luksuzne i visokog kvaliteta dok je najinpresivnija ona u italijanskom stilu koja vredi milijardu dolara. Tokom njene izgradnje sve se držalo u tajnosti, tako da ni mediji nisu imali pristup.

Tako se (ne)ponaša prema ratnom veteranu: Obezbeđenje ga gurnulo, Putin mu prišao, pozdravio i stavio pored sebe da korača (VIDEO)

Vladimir Putin ima toliko moći da vlada polovinom planete. On sam sebe smatra kraljem pa ima i člana osoblja čiji je zadatak degustacija svih obroka, zbog mogućnosti trovanja. Putin je odlučio da se osigura na najbolji mogući način pa on to radi po čitav dan.

(Izvor: luxlife.rs foto: pixabay.com)

PRETHODNA VESTAko ste mislili da volim da budem sluga, prevarili ste se: Mama Zorica postavila HIT CENOVNIK za kućne poslove
NAREDNA VESTBiljka koja čini čuda za organizam: Nalazi se svuda oko nas, a toga nismo ni svesni!