Home Vesti Hitna pomoć uvek na visini zadatka: Priča o borbi za život deteta...

Hitna pomoć uvek na visini zadatka: Priča o borbi za život deteta vraća veru u ljude

1363
0

Društvene mreže su preplavljenje pričom koju je postavila Snežana Diklić na Fejsbuk stranici Pančevci na Facebooku…

Brzina je ključna u spasavanju života pacijenta, posebno ako se ne zna ništa o istoriji bolesti koju povređena osoba ima. Ipak, nesvakidašnji slučaj kada su lekari Hitne pomoći iz Pančeva spasili bebu vraća veru u ljude i u srpsko zdravstvo.

Društvene mreže su preplavljenje pričom koju je postavila Snežana Diklić na Fejsbuk stranici Pančevci na Facebook-u.

Ona se u svom postu javno zahvaljuje Pančevačkoj hitnoj pomoći jer su po pozivu u rekordno kratkom roku stigli do Mise. Kako ona navodi, radilo se o povredi bebe.

Oborio svetski rekord u pijanstvu zbog žene: Policija zaustavila vozača u Beogradu, šokirali su se koliko je imao promila alkohola u krvi

Međutim, ono što je posebno oduševilo Snežanu, a i sve koji su pročitali njenu poruku na Fejsbuku je požrtvovanost lekarskog osoblja Hitne pomoći iz Pančeva.

Oni su naime, na sve moguće načine animirali bebu, pevali joj i igrali se s njom u kolima Hitne pomoći kako ne bi zaspala na putu od Pančeva do Beograda, a sve u cilju da bi joj što pre bila ukazana pomoć.

Navodi i to da su oni brzo i profesionalno bebu transportovali do bolnice. Takođe sve pohvale idu i za pomoć ukazanoj u Pančevačkoj bolnici na hirurgiji gde su lekari bili izuzetno profesionalni.

I TO SE DEŠAVA U SRBIJI: Dedu proglasili mrtvim, naručili kovčeg, a onda usledila vriska i bežanje

Dodaje i to da je hitna izvršila transport bebe do Beograda i da su bili na visini zadatka!

Stupili smo u kontakt sa dotičnom Snežanom Diklić i zamolili je za komentar.

Ispostavilo se da ona nije majka bebe, već da je samo čula za herojski čin lekara koji je morala da podeli sa svima. Ona nam je rekla i da je kontaktirala roditelje koji nisu bili raspoloženi to da se otkriva identitet deteta, kao i za priču za medije (što apsolutno razumemo).

(Izvor: espreso.rs, Pixabay, Facebook)

PRETHODNA VESTOna je bila prava inspiracija: Arsen Dedić je napisao pesmu Mileni Dravić, a evo ko joj je još pisao stihove
NAREDNA VESTIma li istine u ovome: Manastir koji krije tajnu groba Miloša Obilića