Home Vesti HOROSKOP ZA 13. MART 2019. GODINE: Bikovi osećate kreativnu inspiraciju i sa...

HOROSKOP ZA 13. MART 2019. GODINE: Bikovi osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze, Lavovi teško vam je da priznate svoju nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere

SHARE

Vodolije neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.

Ovan
Ljubav: Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao: Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, ali ponekad Vas u kreativnoj fazi usporavaju saradnici različitih profila i ćudi.
Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.
Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.
Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Blizanci
Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji.
Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Rak
Ljubav: Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu.
Posao: Ne dozvolite da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
Zdravlje: Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

Lav
Ljubav: Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše i nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u »svet tišine«.
Posao: Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vaga
Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak.
Posao: Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav: Na sreću, postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
Posao: Nekome nedostaje doza iskrenosti a Vama strpljenje. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Strelac
Ljubav: Imate suviše romantičnu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti.
Posao: Na žalost, Vaš uspeh gubi pravi smisao pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje.

Jarac
Ljubav: Ponekad delujete hvalisavo. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve, preuzmite inicijativu na različitim stranama.
Zdravlje: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
Posao: Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.
Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Ribe
Ljubav: Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način.
Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

(astrolook.com, Pixabay)