Home Vesti HOROSKOP ZA 13. MART 2019. GODINE: Bikovi osećate kreativnu inspiraciju i sa...

HOROSKOP ZA 13. MART 2019. GODINE: Bikovi osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze, Lavovi teško vam je da priznate svoju nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere

1121
0

Vodolije neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.

Ovan
Ljubav: Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje.
Posao: Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, ali ponekad Vas u kreativnoj fazi usporavaju saradnici različitih profila i ćudi.
Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Bik
Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.
Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.
Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Blizanci
Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji.
Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Rak
Ljubav: Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu.
Posao: Ne dozvolite da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
Zdravlje: Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

Lav
Ljubav: Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše i nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u »svet tišine«.
Posao: Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Devica
Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.
Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vaga
Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak.
Posao: Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav: Na sreću, postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
Posao: Nekome nedostaje doza iskrenosti a Vama strpljenje. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Strelac
Ljubav: Imate suviše romantičnu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti.
Posao: Na žalost, Vaš uspeh gubi pravi smisao pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje.

Jarac
Ljubav: Ponekad delujete hvalisavo. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve, preuzmite inicijativu na različitim stranama.
Zdravlje: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Vodolija
Ljubav: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
Posao: Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.
Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Ribe
Ljubav: Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način.
Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 12. MART 2019. GODINE: Blizanci odložite neke poslovne dogovore, Strelčevi ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima i tražite zaobilazno rešenje
NAREDNA VEST(FOTO) Prodaje automobil jer nije dobro razumeo ženu: Hit oglas zbog kojeg se svi valjaju od smeha