Home Vesti HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2018. GODINE: Vodolije prihvatite nečiju ideju o saradnji,...

HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2018. GODINE: Vodolije prihvatite nečiju ideju o saradnji, isplatiće vam se, Ovnovi prijaće vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija

1334
0

Rakovi izbegavajte situacije u kojima osećate nervozu ili psihološki pritisak

Ovan
Ljubav: Nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas nece sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate.
Posao: Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.
Zdravlje: Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Bik
Ljubav: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi.
Posao: Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini i nečiju reakciju.
Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci
Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe.
Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes.
Zdravlje: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

Rak
Ljubav: Psihološka tenzija koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.
Posao: Hladne glave i sa određene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni. Potrudite se da zaštitite svoje interese.
Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate nervozu ili psihološki pritisak.

Lav
Ljubav: Ne zaboravite da partner od Vas očekuje istinu i »neoborive dokaze«. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom.
Posao: Pokušavate da uvedete disciplinu u poslovne krugove, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajednički interes.
Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

Devica
Ljubav: Svaki vid preterivanja unosi dodatnu konfuziju i narušava psihološki mir. Planirajte romantičnu zabavu ili susret sa bliskom osobom.
Posao: Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad emocijama.
Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

Vaga
Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
Posao: Važno je da sačuvate samokontrolu. Moraćete imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.
Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Škorpion
Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama.
Posao: Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama.
Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

Strelac
Ljubav: Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju, sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.
Posao: Umete da osmislite zadovoljavajuci odgovor za svoje saradnike ili efikasno rešenje za različite situacije.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac
Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine.
Posao: Iritira Vas nečije rigidno ponašanje, ne volite kada se saradnici previse upliću u Vašu poslovnu organizaciju.
Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Vodolija
Ljubav: Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti dobar ljubavni tretman.
Posao: Prihvatite nečiju ideju o saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja.
Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Ribe
Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
Posao: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u pregovorima.
Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST“Tamo daleko, daleko od mora”: Zaboravljeni maestro komponovao je himnu srpskih vojnika u Velikom ratu, a nema ni ulicu u njegovom Kladovu
NAREDNA VEST(VIDEO) “Mnogo ste bre spori, mora to brže”: Palma opet briljira, ušao u ring sa Egipćanima i održao im lekciju