Home Vesti HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi prihvatite savremene ideje koje otvaraju...

HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti, Device nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije

1046
0

Jarčevi bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova

Ovan
Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja.
Posao: Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste.
Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Bik
Ljubav: Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima, neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.
Posao: Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost.
Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Blizanci
Ljubav: Potrudite se da privučete nečiju pažnju ili interesovanje. Upornost ponekad donosi sjajan efekat.
Posao: Obratite pažnju na nove informacije koje kruže na poslovnoj sceni. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu.
Zdravlje: Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Rak
Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na svojim pitanjima.
Posao: Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor, upotrebite svoje najjače adute kada se nalazite u dilemi.
Zdravlje: Odložite obaveze koje Vas suviše zamaraju, opustite se.

Lav
Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli.
Posao: Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte događaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti koje imate.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica
Ljubav: Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.
Posao: Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga
Ljubav: Raspoloženi za novu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši.
Posao: Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.
Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Škorpion
Ljubav: Nema razloga da insistirate na »teškim temema« u nečijem društvu ili da iritirate voljenu osobu.
Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred saradnicima.
Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska hrana.

Strelac
Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći.
Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese u kritičnim situacijama.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Jarac
Ljubav: Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
Posao: Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

Vodolija
Ljubav: Osećate latentnu uznemirenost. Potreban Vam je neko ko zaista može da Vam popravi raspoloženje.
Posao: Ukoliko Vam smeta nečije lagodno ponašanje, potrudite se da zavedete princip uvažavanja i ravnopravnosti.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu.

Ribe
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.
Posao: Ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSnežana pomoću pekare u Dalmatinskoj objasnila šta je biznis: “Ono kad mogu, a ne moram i samo ja odlučujem da li hoću ili ne”
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Blizanci izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze, Rakovi vaši saradnici nemaju dovoljno volje da se suprotstave negativnim uticajima