Home Vesti HOROSKOP ZA 23. MAJ 2019. GODINE: Vage stišajte svoju sujetu, Blizanci nemojte...

HOROSKOP ZA 23. MAJ 2019. GODINE: Vage stišajte svoju sujetu, Blizanci nemojte dozvoliti da vas neko drži u svojoj »emotivnoj senci«

4331
0

Jarčevi umete da smislite dobar odgovor ili efikasno rešenje za različite situacije

Ovan
Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu.
Posao: Imate loš predosećaj, stoga izbegavajte intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim nerazumnim ponašanjem.
Zdravlje: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

Bik
Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.
Posao: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje: Prijaće Vam vitamini i dijetalna ishrana.

Blizanci
Ljubav: Upotrebite svoje zavodničke manire i šarm. Nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj »emotivnoj senci«.
Posao: Pre ili kasnije, sve se svodi na dobru procenu i planiranje. Ali faktor sreće uvek ima presudno značenje.
Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne namere.

Rak
Ljubav: Postoje situacije koje treba da »obilazite u velikom luku«, jer emotivno rivalstvo ostavlja i niz loših posledica.
Posao: Nemojte dozvoliti da neko od saradnika u Vama podstiče niske strasti ili želju za takmičarskom ulogom. Budite mudri i uzdržani.
Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Lav
Ljubav: Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.
Posao: Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat.
Zdravlje: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Devica
Ljubav: Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da Vas povredi, samo traži dobar način da se zaštiti.
Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika, ne predstavlja najbolje rešenje za zajedničke interese.
Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga
Ljubav: Ne želite da razotkrijete svoje namere i emotivne »slabosti«, ali ljubavni epilog zavisi od nečijeg raspoloženja.
Posao: Ulažete veliki napor u svoje ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno Vaše poslovne namere. Stišajte svoju sujetu.
Zdravlje: Budite realni u svojim procenama, izbegavajte stresne situacije.

Škorpion
Ljubav: Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate pažnju na partnerove primedbe i negodovanje.
Posao: Delujete neskromno. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju.
Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Strelac
Ljubav: Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »rebuse«.
Posao: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima.
Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka, opustite se.

Jarac
Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije i osećanja.
Posao: Umete da smislite dobar odgovor ili efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje Vaše mišljenje i rezultate.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija
Ljubav: Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u dogovor i podsticati plemenita osećanja.
Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i proverenim saradnicima.
Zdravlje: Nalazite se u top formi i imate dovoljno snage.

Ribe
Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori.
Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.
Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTJedinstven Crkveni kalendar: Sa njim nema greške, ispratićete sve svece, praznike i postove
NAREDNA VESTEpiskop Grigorije otkriva šta se dešavalo na sastanku u Patrijaršiji: Vučić je rekao da smo prokockali istorijsku šansu i da se sada samo zanosimo idejom da je Kosovo naše