Home Vesti Javno-tajnu aferu gledala je milionska publika u bivšoj Jugoslaviji: Volela je Jataganca...

Javno-tajnu aferu gledala je milionska publika u bivšoj Jugoslaviji: Volela je Jataganca u “Boljem životu”, a privatan život joj je obeležila ljubav sa ovim čovekom

7573
0

U kultnoj seriji “Bolji život” bila je Eleonora Majković Spečena, sekretarica čuvenog Jataganca (igrao ga je Josif Tatić)

I to jedna ludo zaljubljena sekretarica u svog šefa. Javno-tajnu aferu gledala je milionska publika u bivšoj Jugoslaviji, a ovo su detalji stvarnog ljubavnog života sjajne Ljiljane Stjepanović.

Naša istaknuta glumica koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti i koja je prvakinja Pozorišta na Terazijama u Beogradu, u pomenutoj seriji Aleksandra Đorđevića i Siniše Pavića igrala je jednu od najupečatljivijih epizodnih uloga.

Odlično je dočarala lik posvećene sekretarice, stroge prema svima u svojoj okolini, a jedino blagonaklone prema Jatagancu.

Troje glumaca napustilo zbog malog honorara, pojedini glumili više likova, čuveni pas Sima bio slep: Ovo su 20 zanimljivih činjenica o seriji Srećni ljudi koje niste znali

Van kamere i mnogo pre nego što je dobila velike uloge, Ljiljana je bila u braku sa Bojanom Repićem, srednjoškolskom ljubavi.

Udala se veoma mlada, sa željom da ljubav potraje. Sa suprugom je dobila sinove Vlastimira i Igora. A ono što je počelo kao divna mladalačka ljubav, završilo se razvodom, šest godina nakon venčanja.

Ljiljana se više nije udavala. Posvetila se sinovima koji su joj podarili dve unuke, Kseniju koja poput nje obožava glumu i Ljiljanu koja nosi njeno ime.

Više od igre: Ovaj Zvezdaš je bio dubler Voji Brajoviću u hit seriji, na Marakani mislili da su dobili novog igrača, a na kraju Šekularac otkrio ko je najbolji fudbaler (VIDEO)

Pre i posle “Boljeg života” igrala je u brojnim poznatim serijama i filmovima, poput “Muzikanata”, “Tajne porodičnog braka”.

Glumica koja je poznata i po sjajnom glasu, veoma zapaženu ulogu je ostvarila i u seriji “Selo gori, a baba se češlja” u kojoj je igrala Radojku, suprugu Radašina (Radoš Bajić).Serija je, između ostalog, promovisala borbu protiv raka dojke kod žena.

(zena.blic.rs, Youtube printscreen)

PRETHODNA VESTVidovdan je druga himna Srbije, Zahar otkrio kako je nastala: Imao sam strašnu groznicu, a onda mi se ukazao patrijarh Pavle!
NAREDNA VESTNajskuplja u kafani: Istine i zablude o pesmi Pukni zoro (VIDEO)