Home Vesti HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR 2018. GODINE: Bikovi prihvatite ideju o zajedničkoj akciji,...

HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR 2018. GODINE: Bikovi prihvatite ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće vam se u dužem periodu, Rakovi nudi vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu

1093
0

Device nemojte dozvoliti da neko sumnja u vaše znanje ili sposobnosti

Ovan
Ljubav: Suviše ste zaokupljeni svojim ambicijama. Pažljivo preispitajte emotivnu vezu sa jednom dragom osobom.
Posao: Sve ima svoju cenu, stoga nemojte zaboraviti da dobitak na jednoj strani lako može da prouzrokuje nove komplikacije.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u »emotivnim čarima«.
Posao: Informacije koje dobijate potvrđuju Vaša očekivanja. Prihvatite ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem periodu.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Blizanci
Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«. Sačuvajte pravu meru.
Posao: Važno je da poštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite kriterijume.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Rak
Ljubav: Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate da uskladite svoj poslovni i privatni život.
Posao: Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu.
Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Lav
Ljubav: Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
Posao: Važno je da se dinstancirate u odnosu na situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.

Devica
Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje.
Posao: Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili sposobnosti. Važno je da poštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vaga
Ljubav: Susret sa jednom bliskom osobom ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe vidite u lepšim tonovima.
Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nečiju toleranciju.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Škorpion
Ljubav: Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubeđenju kao da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem.
Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«, ali Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Strelac
Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine.
Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovnoi rizik svede na minimum. Od Vas se očekuje važna uloga u posredovanju.
Zdravlje: Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora.

Jarac
Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate.
Posao: Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova.
Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav: Između Vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite da li postoji opravdan razlog za prećutkivanje »važnih detalja«.
Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se odražava na poslovno-finansijsku saradnju. Morate da imate dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

Ribe
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbuđujete zbog »sitnica« koje otežavaju zajednički dogovor.
Posao: Pokušavate da se oslobodite nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili, ne postižete željeni efekat.
Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTGest koji vraća veru u ljude: Lekar iz Kliničkog centra u Nišu godinama je radio nešto što je sada oduševilo Srbiju!
NAREDNA VESTTajna kutije za nakit: Princeza Dajana doživela najveću izdaju dve nedelje pred venčanje