Home Vesti HOROSKOP ZA 9. APRIL 2019. GODINE: Ovnovi delujete zadovoljno kada vidite da...

HOROSKOP ZA 9. APRIL 2019. GODINE: Ovnovi delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio, Lavovi dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu

1247
0

Strelčevi ne dopada vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči

Ovan
Ljubav: Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera neobičnim idejama.
Posao: Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio.
Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Bik
Ljubav: Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima.
Posao: Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme.
Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao: Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.
Zdravlje: Važno je da izbegavate dodatno uzbuđenje i stresne situacije.

Rak
Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao: Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje.
Zdravlje: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju.
Posao: Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere.
Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

Devica
Ljubav: Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da izazivate partnera na rivalstvo.
Posao: Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi koja Vas kritikuje.
Zdravlje: Izbegavajte isuviše naporne ili stresne situacije.

Vaga
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nemate dovoljno strpljenja, većinu situacija procenjujete na osnovu prvog utiska.
Posao: Budite promišljeni. Diplomatski maniri su ponekad neophodni kao uslov za poslovni dogovor.
Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

Škorpion
Ljubav: Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja.
Posao: Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata.
Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac
Ljubav: Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete.
Posao: Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči. Strpljivo sačekajte završnu fazu ili dobitak koji Vam pripada.
Zdravlje: Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Jarac
Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Poklonite više poverenja svom partneru.
Posao: Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zatražite od svojih saradnika dodatne informacije.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se.

Vodolija
Ljubav: Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu neobičnih ideja.
Posao: Želite da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Ribe
Ljubav: Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja, a Vama nedostaje strpljenje.
Posao: Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju.
Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST“Šta se ustežeš kao Ranko Alimpić na Drini”: Pesnik Đura Jakšić mučki je ubijen zbog uvrede, a njegov ubica ima svoju ulicu u Šapcu
NAREDNA VESTHoroskop za 10. april 2019. godine: Lavovi obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se prilagodite novonastaloj situaciji, Škorpije pred bliskom osobom pokažite skromnost i uzdržanost