Home Vesti Radišu kritikuju rodbina i komšije zbog toga što živi sa dve žene:...

Radišu kritikuju rodbina i komšije zbog toga što živi sa dve žene: “Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga i gledamo svoja posla”

2384
0

U poslednjih nekoliko decenija, srpska javnost je česta ostajala nema pred čudnim partnerskim odnosima u kojima smo imali prilike da vidimo skoro sve, od velike razlike u godinama do toga da u bračnoj zajednici živi troje ljudi

Radiša Jovanović, zemljoradnik i otac šestoro dece iz sela Trudelj, nalazi se na udaru meštana i rodbine već čitavu deceniju zbog toga što živi sa dve žene. Međutim, izgleda kao da ni on, kao ni njegove dve žene, ne vide ništa loše u tome da žive u bigamiji, pošto se trude da svima objasne kako je taj odnos njihova stvar i da ih ljudi puste na miru.

Svi mislimo da je žena, a u stvari je u pitanju muškarac: Ko je zapravo “ludi Nasta”

Ono što nam je ostala nepoznanica jeste činjenica da li su svesni da bigamija u Srbiji podlaže zatvorskoj kazni, kao i da takav odnos može umnogome da šteti njihovoj deci.

Sa druge strane, Radiša i njegove dve žene, sa ponosom i osmehom pričaju o svojoj čudnoj zajednici. Kako kaže, nije ga briga šta selo priča, kao i da su njegovo blago šestoro dece i dve žene.

– Moje pravo blago su mojih šestoro dece i moje dve žene, a šta će ko da priča, to nas ne interesuje, ne zanima – kaže Radiša.

Na pitanje novinara kako se slažu, supruge su izjavile kako se odlično slažu, kao i da je ovakav vid odnosa, moguć.

(VIDEO) Šta znači biti “pijan ko letva”: Ova žena pomera granice pijanstva, policajac je pridržava dok duva u alko-test potpuno nesvesna svega

Sa njima se, sa punim pravom ne slažu ni meštani sela, ni komšije, a sudeći po pričama meštana, čak i popovi zaobilaze njihovu kuću.

Ipak, Radiša i njegova porodica izgleda nemaju sluha za kritike koje su im pužene zbog porodične zajednice u kojoj žive, pa koriste svaku priliku da opravdaju svoj izbor.

– Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga. Mi gledamo svoj posao – rekao je Radiša na kraju intervjua za emisiju Nećete verovati koja se emituje u sklopu kanala Glas zapadne Srbije.

(blic.rs, glas zapadne Srbije, youtube.com)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 27. APRIL 2019. GODINE: Lavovi budite umereniji u svojim zahtevima, Strelčevi imate utisak da nepravedno trpite usled nečijeg ponašanja ili emotivne ćudljivosti
NAREDNA VESTGrad u Srbiji opsedaju lažni arheolozi: Svi traže zakopano blago