Home Vesti Srećni dani (12. novembar – 19. novembar 2018. godine): Lavovi izbegavajte direktan...

Srećni dani (12. novembar – 19. novembar 2018. godine): Lavovi izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak, Device preuzmite akciju u sredu i nedelju

1071
0

Rakovi potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u utorak i petak

Ovan
Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da trijumfujete. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, četvrtak i petak . Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i utorak.

Bik
Imate sjajnu takmičarsku viziju i niz prednosti u odnosu na ostale suigrače, slobodno preuzmite inicijativu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Po potrebi osmislite neku rezervnu varijantu u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Rak
Niz okolnosti na takmičarskoj sceni u potpunosti odgovara Vašim početnim procenama i aspiraciji. Važno je da nametnete svoj stil igre, kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u utorak i petak.

Lav
Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Devica
Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da ostvarite neki vid prestiža u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, sredu i nedelju. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Vaga
Ponekad je početna procena varljiva i treba znati sačuvati ulog za završnu fazu igre. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u petak i subotu. Novi redosled događaja može da se promeni u Vašu korist. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, četvrtak i nedelju.

Škorpion
Važno je da pažljivo pratite određene takmičarske signale i da prihvatite dodatni rizik u situaciji kada postoji uslov za premiju. Obavezno tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte rivalske odnose u sredu i nedelju.

Strelac
Ponekad treba sačuvati svoje glavne adute za završnu fazu igre, jer taktika nadmudirivanja donosi najveći takmičarski uspeh. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte neke rivalske odnose koji remete Vašu koncentraciju u petak i nedelju.

Jarac
Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Vodolija
Umete da se prilagodite na različite uslove igre, ali u određenom trenutku birate taktiku koja Vam donosi olakšice ili takmičarsku prednost. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u sredu, četvrtak i petak. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i subotu.

Ribe
Povremeno treba prilagođavati svoju taktiku igre u zavisnosti od različitih okolnosti koje Vas prate. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u sredu, petak i nedelju. Po potrebi računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i četvrtak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (12. novembar – 19. novembar 2018. godine): Blizanci nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na neka nova poslovna rešenja, Ovnovi uz promišljenost i dodatnu upornost možete da ostvarite svoje planove
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (12. novembar – 19. novembar 2018. godine): Škorpije ljubavne igre u vama pokreću razne čari i plimu »vrelih strasti«, Vage stalo vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu